EVO PUNOG MESECA, A SAMO OVI HOROSKOPSKI ZNACI BIĆE IMUNI NA NJEGOV UTICAJ! Imate manje od 7 dana da se pripremite za pakleni miks neočekivanih ljubavi i NEREŠIVIH PROBLEMA!

Iduće nedelje 24. oktobra očekuje nas Pun Mesec u znaku Bika, a prema rečima astrološkinje Lise Stardast, samo četiri horoskopska znaka biće pod njegovim najboljim uticajem.

 

1. BIK

 

Kako je ovaj Mesec pun u znaku Bika, nešto će vas poput magije pokrenuti da promene izazovete i sami. Da li ćete odustati od veze ili započeti nešto novo – zavisiće isključivo od vas! Svakako, bićete u prilici da kažete vašu istinu i podelite osećanja sa drugima, što će vam dati snage da nastavite dalje šta god da odlučite.

 

2. LAV

 

Možda ćete se naći usred neke drame na poslu. Ovaj period vam donosi jednu važnu poruku – odustanite od svega što nije u skladu sa vašim interesima. Ne odupirite se promeni već nastavite da se dalje razvijate.

 

3. ŠKORPIJA

 

Uskoro će vaš rođendan, ali pre svega dobro razmislite o svemu! Neočekivane promene dešavaju se u vezama, pa se pitate da li vaša veza uopšte zaslužuje da se toliko trudite. Pravo je vreme da sredite stvari sa onima do kojih vam je stalo tako što ćete im reći istinu i razvijati veze.

 

4. VODOLIJA

 

Izgleda da će konačno dođi period kada ćete moći da predahnete. Vaš dom je tamo gde je vaše srce. Proteklih par meseci vas je mnogo emotivno iscrpelo, pa ćete sada imati dovoljno vremena da se ponovo povežete sa sobom kod kuće. Ovaj mesec će probuditi u vama želju da zacelite, provedete vreme sami sa sobom i detoksirate se od telefona i društvenih mreža. Vreme je da napunite vaše baterije.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Bustle/Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

HOROSKOP OTKRIVA KOME PRETE OPASNI UDARI SUDBINE: Ovaj znak će ipak uspeti da ostvari snove

HOROSKOP PREDVIĐA NEGATIVAN UTICAJ PLANETA: Samo ovaj znak uspeće da se izbori za svoju sreću

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE OTVORITI MAGIČNA VRATA USPEHA: Ovaj znak prati sreća u budućnosti

HOROSKOP OTKRIVA KOME ZVEZDE DONOSE SREĆU: Ovaj znak čekaju lepe životne promene

 


Kurir

Autor: 
Kurir