Fitoval kapsule za kosu, da li su vam potrebne?

Fitoval kapsule za kosu, da li su vam potrebne?

Autor: Zorana Grujin

Fitoval kapsule za kosu obećavaju da će potpuno ispraviti sve nedostatke na kosi, bez obzira u kom je stanju vaša kosa. Opadanje i oštećena kosa mogu da budu vaša prošlost. Isprobali smo ih, saznali sve o njima, i donosimo vam informacije iz prve ruke!

Ako vam je kosa oštećena i beživotna, isprobaćete sve i svašta samo da malkice poboljašate stanje na glavi. U tom eksperimentisanju, sigurno ćete primetiti da vam mnogi proizvodi odgovoraju, a mnogi i ne toliko.

Fitoval kapsule su proverene, pa ako imate problem sa preteranim opadanjem kose ili sa kosom koja je izgubila sjaj, onda mogu da budu pravo rešenje za vas. Obratićemo pažnju i na to šta su uzroci opadanja kose i daćemo vam najbolje savete uz koje ćete moći da povratite kosu u život i date joj svežinu, blistavost i zdravlje koje je bilo izgubljeno.

Vlasilan šampon za kosu

Šta su Fitoval kapsule za kosu?

Fitoval kapsule se koriste kao dijetetski suplement za sprečavanje opadanja kose putem ishrane. Ove kapsule možete da koristite ukoliko ste primetili da je vaša kosa počela da opada više nego što je normalno, možete ih koristiti ako vidite da vam mnogi proizvodi ne pomažu pri obnavljanju kose i možete da ih koristite za ojačavanje vlasi.

Suva i oštećena kosa može biti vrlo naporna za održavanje, jer više ne znate kako da joj date ono što joj očajnički fali.

Fitoval kapsule za kose sadrže vitamine i minerale koji su kosi potrebne i koje ne unosimo u dovoljnoj količini. Fitoval kapsule u sebi sadrže: kompleks vitamina B, medicinski kvasac,bakar, gvožđe, cink, folnu kiselinu, biotin.

Pročitajte koji su vitamini neophodni za negu kose i zbog čega su toliko značajni za njen rast i oporavak.

Kada krenete sa redovnom upotrebom Fitoval kapsula za kosu, videćete kako se opadanje kose smanjuje, kako kosa postaje sjajnija i jača, a pored svega toga i vaši nokti će postati jači i neće se lomiti.

Ove kapsule obezbeđuju kosi da se nahrani, pa su odličan izbor ukoliko već ne možete da se pravilno hranite i unosite sve potrebne vitamine. Saznajte koje namirnice mogu da učine čuda za vašu kosu!

Pored upotrebe kapsula i pravilne ishrane, bitno je i da koristite kvalitetne proizvode za kosu koji će vam dodatno pomoći da vaša kosa zasija punim sjajem. Irena je imala problem sa opadanjem kose, ali i sa mašćenjem. Bila je očajna, jer nije uspevala da oporavi svoju kosu. Posle dugo vremena, naišla je na nešto što je njenu kosu učinilo zdravom! Kosa joj više ne opada, i ne masti se. Ona je sada prezadovoljna i ponosna na svoju kosu. Pročitajte njeno iskustvo na sledećem linku: https://minutzamene.com/kako-sam-oporavila-kosu/

Fitoval kapsule vam mogu pružiti dodatnu negu i redovnom upotrebom uspećete da poboljšate kvalitet svoje kose i uspećete da sprečite dalje propadanje koje je trenutno prisutno. Kada se ovi simptomi pojave, važno je da delujete i razmišljate iz više uglova, jer ima mnogo razloga zbog kojih kosa može da počne da opada.

Pročitajte na koje još načine možete da sprečite opadanje kose.

Pod normalnim opadanjem kose smtra se da je u redu da izgubite oko 100 dlaka dnevno. Istina je da vi to ne možete da izbrojite i da ispratite svaku koja će da opadne. Možete jedino da reagujete kada se začudite koliko je počela da opada. I bez statistika, svako od nas zna šta je normalno, a šta nije za naše telo.

Pročitajte kako da primetite prve znake ćelavosti i šta treba da uradite u toj situaciji.

Kosa preterano opada kada ste izloženi stresu, kada se nepravilno hranite, kada se ne šišate redovno, kada koristite pogrešne proizvode za negu kose, kada ne unosite dovoljno vitamina, minerala i proteina, kada vam se hormoni poremete, kada su prisutne bolesti u organizmu. Sve u svemu, ove uzroke treba lečiti, kao i same posledice koje se naknadno javljaju.

Kome su namenjene Fitoval kapsule za kosu?

Fitoval su kaspule koje su namenjene svima koji žele da učine da njihova kosa bude kvalitetnija i lepša.

Fitoval kapsule za kosu možete da koriste ako vam kosa opada, ako je postala beživotna, iskidana i oštećena, ako jednostavno niste zadovoljni njenim kvalitetom.

Čak i kada počnete da koristite ove kapsule, ne možete da očekujete da će vaša kosa biti oporavljena već sutra.

Za ovakvu vrstu nege potrebno je strpljenje i vreme. Neko će videti poboljšanje već za mesec dana, a neko će za prve rezultate sačekati i do tri meseca. Ne treba da vas čudi to što je proces spor, jer se vaša kosa nije ni uništila za jedan dan.

Preporučuje se da se Fitoval kapsule za kosu koriste tri meseca, pa da se posle toga napravi pauza. Ove kapsule mogu da koriste sve osobe koje imaju više od petnaest godna.

Kako se koriste Fitoval kapsule za kosu?

Fitoval kapsule se piju jednom dnevno, posle obroka ili između dva obroka. Savetuje se da se piju uz dosta tečnosti. Za lepu kosu je i važno da pijete dosta vode, bar dve litre dnevno. Dobro je i da pijete čajeve koji takođe mogu da vam pomognu da vaša kosa bude zdrava i lepršava, više nego ikada.

Saznajte i na koji način kopriva može da doprinese poboljšanju i kvalitetu vaše kose.

Kao što rekoh, pored kapsula trebaće vam dobar šampon za jačanje kose, maska za kosu, zdravija ishrana i manje stresa. Kada sve to spojite, vaša kosa ć živnuti i moćiće da se brzo oporavi, brže no što očekujete. Sve zavisi od vas i vaših navika. Ono što nije dobro, to moramo i da promenimo.

Jedna tableta dnevno biće dovoljno, pa narednih tri meseca treba da ih pijete redovno, odnosno svakodnevno. Neće se ništa specijalno desiti ukoliko zaboravite da ih popijete, ali zbog vas i očekivanih rezultata treba da se pridržavate pravila i da ih ne preskačete.

Prednosti Fitoval kapsula za kosu

Prednosti Fitoval kapsula su to što ćete posle određenog vremena videti da se nešto promenilo. Ako, ipak, nemate strpljenja i prekinete sa konzumiranjem ovih kapsula posle mesec dana, moguće je da nećete dobiti ono što ste zamišljali.

Vaša kosa će ojačati posle nekog vremena, i smanjiće se opadanje. Moguće je i da kosa potpuno prestane da opada. Takođe, videćete kako se polako vraća sjaj i čvrstina, videćete da je beživotnost i suvoća nestala i da kosa izgleda lepše nego pre. Ono što je dodatna prednost koju dobijate gratis jesu jači nokti, pa sve žene koje ne vole gelove na noktima, sada će moći da uživaju u jačim noktima koji se ne lome i ne pucaju.

Fitoval kapsule će vam pomoći da stanje svoje kose dovedete u red i da ponovo budete zadovoljni sa onim što vidite u ogledalu. Koliko god da vam se čini da je to nemoguće sa samo jednom kapsulom dnevno, itekako je moguće, jer ove kapsule u sebi imaju sve što treba vašoj kosi da ojača i da prestane da opada.

Nuspojave Fitoval kapsula za kosu

Kada pišemo o proizvodima, ne smemo da zaboravimo da većina njih ima i nuspojave. Moguće je da ste alergični na neki od sastojaka iz ovih kapsula, pa nije na odmet na se posavetuje pre korišćenja sa lekarom ili sa farmaceutom.

Takođe, proizvođači leka kažu da ne treba da koristite Fitoval kapsule ukoliko imate osetljive bubrege ili bilo kakvih problema sa bubrezima. Fitoval treba d izbegavaju i osobe koje su alergične na aspirin, odnosno na acetilsalicalnu kiselinu.

Pri uzimanju Fitoval kapsula za kosu u dužem vremenskom periodu, može da se pojavi glavobolja, umor, ukus metala u ustima. Ukoliko se to desi, treba da se prekine sa upotrebom kapsula ili da se napravi pauza.

Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje korišćenje Fitoval kapsula za kosu, iako je tada opadanje kose često i moguće.

Fitoval kapsule za kosu cena i iskustva

Vlasilan šampon za kosu

Cena Fitoval kapsula za kosu iznosi do 700 dinara, kako na kom mestu. Negde možete da ih pronađete i po ceni od 650 dinara.

U kutiji ima 60 kapsula, što je dovoljno za dva meseca. Ova cena je vrlo pristupačna kada podelimo sa brojem kapsula.

Nadica nam je ispričala njeno iskustvo koje će vam biti od velike pomoće ukoliko se odlučite da isprobate Fitoval kapsule. Naravno, tu su i dobre i loše strane, pa ćete steći kompletan utisak koji vas zanima.

„ Moja kosa je pretrpela razne promene. Često sam menjala boju kose, prelazila sam iz crne u plavu, pa su bila tu i jasna ošećenja hemijskog tretiranja. Pegla za kosu mi je najbolji prijatelj i zaista smatram da kosa ne može lepo da mi izgleda ako nije svaka dlaka na svom mestu, šo ne mogu da postignem ako je ne ispeglam posle pranja.

Što se tiče ishrane, jedem kad stignem, retko kuvam i priznajem da moja ishrana nije najzdravija. Bila pod svakodnevnim stresom i pritiskom na poslu, vidno umorna i iscrpljena. Posle više od godinu dana takvog života, moja kosa je ličila na metlu. Bila je suva, bez sjaja, oštećena sa ispucalim krajevima.

Sve sam ja to nekako držala pod kontrolom dok ona nije počela da opada kao luda! Moja kosa je bila svuda po stanu, gde god da se okrenem. Kada se malo bolje pogledam u ogledalo, jasno mi je da sam iscrpljena i da moja kosa trpi.

Fitoval kapsule sam počela da koristim i već posle mesec dana videla sam razliku. Kosa je počela da raste brže i izgleda mnogo lepše. Pijem ih tri meseca, pa onda pravim pauzu, jer su mi u apoteci savetovali da je tako najbolje.

Kosa mi je pre bila jako slaba, ali sad već vidim napredak. Ono što sledi jeste češće farbanje, jer se izrastak vidi već za dve nedelje, što nekom može da predstavlja problem, a nekom ne. U suštini, kosa raste duplo brže nego pre.

Na noktima jesam osetila razliku, pa razmišljam i da prestanem da radim nadogradnju. Čula sam da ove kapsule mogu da iskomplikuju varenje, te stolica postaje ređa, mada kod mene je bilo sve u redu. Pijem ih posle ručka, i tako svakoga dana. Ne smetaju mi i donele su mi potpuno novi uvid u negu kose.

Fitoval ima seriju proizvoda, tu je i šampon i losion. Šampon sam probala, ali nije mi odgovarao. Koristim drugi, ali mora da bude prirodan i bez sulfata. Sve u svemu, treba ih isprobati, jer deluju.“

Fitoval kapsule za rast kose

Fitoval kapsule koriste se prvenstveno za rast kose i ako vam je tako nešto potrebno i ako želite da pustite kosu, pravac u apoteku da nabavite svoje pakovanje. Možete da isprobate i njihov losion i šampon, pa ako vam sve odgovara i „radi“ na vašoj kosi, imate dobitnu kombinaciju.

Takođe, možete da ovaj tretman da ponavljate bar dva puta godišnje kako biste sačuvali postignute rezultate i kako biste mogli da uživate u lepšoj i zdravijoj kosi. Kosa će brže da raste, moćićete da odstranite oštećene ostatke, bez velike promene u frizuri.

Ono što će vam se najviše svideti kod ovih kapsula jeste to što će kosa mnogo manje opadati i postaće jača, a i nadoknadićete vitamine koji vam fale.

Ocena čitalaca
0/5

POVEZANI ČLANCI

Zeolit za kosu, da kosa raste kao luda!

Lepota

Autor: Zorana Grujin

Med za kosu! 13 moćnih recepata od kojih kosa blista!

Lepota

Autor: Strainovic

Otkrijte šta sve može vitamin C za kosu!

Lepota

Autor: plavsic

Sve što želi slaba kosa je prirodna nega!

Lepota

Autor: Strainovic

Kolagen za kosu jaču nego ikada!

Lepota

Autor: plavsic

Da li je karboksiterapija kose stvarno efikasna?

Lepota

Autor: Ksenija Lončar

Koliki je značaj proteina za kosu


Lepota

Autor: plavsic

Opadanje kose u krugovima: zašto se javlja i kako ga ublažiti


Lepota

Autor: Marijana Marić

Kako ublažiti opadanje kose posle porođaja


Lepota

Autor: Strainovic

Koliko je mezoterapija kose efikasan tretman


Lepota

Autor: plavsicOriginal Article