Horoskop otkriva koji PAROVI imaju najkomplikovanije veze: Da li se slažete?

Astro

Prema astrologiji, postoje parovi horoskopskih znakova koji mogu da imaju idealnu vezu, oni koji imaju 50:50 šansi za uspeh, ali i astro-parovi koji su potpuna katastrofa.

Izvor: Crnobelo.rs/ E. D.  |  

Ilustracija; Foto: gpointstudio/Shutterstock

Ilustracija; Foto: gpointstudio/Shutterstock

.

Čak i da uspeju da izdrže neko vreme, stvari se ubrzo iskomplikuju i izazivaju nepotrebnu nervozu kod oba partnera.

Evo koji su to parovi:

Ovan i Devica

Ovan i Devica, u najvećem broju slučajeva, neće potpuno profunkcionisati kao par. I oba partnera imaju neverovatne energije koje dolaze od zvezda, ali na žalost, potpuno suprotne.

Dok Ovan voli da bude pozitivan i optimista za najviše stvari u životu, Devica je često sumnjičava i negativna. Ovakav pristup ovog para retko kada može da dovede do funkcionalne veze. U slučaju da se potrude, jedno će tražiti mnogo kompromisa, dok drugom neće biti drago da ih pravi.

Bik i Škorpija

Razlog zbog kojeg bi ovaj par imao problem je poverenje. Bik uvek traži vernost i odanost od jedne veze, a Škorpija, iako je sposobna da bude takva, ne može da postigne intenzitet koji partner zahteva.

Poverenje Bika je lako zadobiti, ali Škorpija nije znak koji bi uložio sve što se može kako bi se postigla stabilnost u vezi. U suštini, Škorpije sebi neće dozvoliti takvu posvećenost i „ogoljenost“ duše i emocija – jednostavno, nisu takve.

Blizanci i Vodolija

Ova dva znaka su veoma slična. Imaju slobodan i otvoren duh i nezavisan um. Cene slobodu i ekscentričnost, ali su previše jedinstveni kao posebne ličnosti. Iako ovi kvaliteti uopšte nisu loši, kada se iskombinuju u ovom astro-paru, može da dođe do međusobnog gušenja partnera i onemogućavanja da svako ima svoje posebne vidike.

Da, Blizanci i Vodolija dele mnogo zajedničkih kvaliteta, ali slabosti su mnogo veće i mogu ugroziti bliskost ovog para.

Lav i Strelac

Teoretski, ova dva znaka bi trebalo da budu kompatibilna, ali u praksi, strastveni Lav koji je pun sebe, od veze bi tražio nešto što Strelac ne može da mu da. Lavov ego stalno traži pažnju i potvrdu, ali Strelac je mnogo slobodniji.

Zbog toga, Strelac nije spreman da se obaveže na ono što Lav traži. Jednostavno, bilo bi previše za oboje.

Vaga i Ribe

Ova dva znaka ne bi mogla da profunkcionišu kao par jer je Vaga društvena i harizmatična, a Ribe su romantični sanjari.

Ova veza neće “ići” jer nijedno od njih nije prizemno i mogu se izgubiti u fantazijama i biti slepi pred realnošću.

Jarac i Rak

Ovo su toliko suprotni znaci, da za njih ne važi dobro poznato pravilo fizike da se suprotnosti privlače. Jarac je veoma posvećen, intenzivan i strastven, dok je Rak stidljiv, tih i emotivan.

Ali, od jednog do drugog kraja, postoji samo velika i duboka praznina koju ova dva znaka nisu sposobna da ispune kompromisima i privrženošću. Čak i da u prvom trenutku uspeju da uspostave vezu, ova neravnoteža će brzo doprineti da je prekinu.

Read More