I DATUM VJENČANJA IMA UTICAJA NA BRAČNU HARMONIJU

  I DATUM VJENČANJA IMA UTICAJA NA BRAČNU HARMONIJU

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Ako je numerološki broj vašeg braka 3, riječ je o bračnom dogovoru sa mnogo interesam 4 – vas je spojila subina na vjernost do groba, 9 – sve za ljubav i brak

  Sve odluke koje parovi donose o njihovom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma vjenčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog “da” određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.

  Evo kako doći do numerološkog broja. Saberite mjesec, dan i godinu u kojima ste se ili ćete se vjenčati, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Naprimjer: ako je datum vjenčanja bio 12. 6. 1999. tada sabirate 1+2+6+1+9+9+9 = 37. 3+7 = 10 ., 1+0 = 1.

  1- Romantičan i nježan par

  Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno povjerenje. Izbor datuma vjenčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nježan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Prije nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspije.

  2- Djeca su jedini razlog za brak

  Ovim brakom vlada Mjesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dvije krajnosti. Ili želite vjenčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju.

  Vrlo važan sastojak za uspjeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za vjenčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju djeca i jedini razlog za ulazak u brak.

  3- Brak iz interesa

  Vjenčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje.

  Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo dece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

  4- Vas je spojila sudbina

  Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmjerili svako “za” i “protiv” ove važne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum vjenčanja znači vjernost do groba.

  5- Komunikacija je na prvom mjestu

  Ako ste izabrali ovaj datum za dan vjenčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacije s partnerom. Ova veza se uspješno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano vjenčali, pravi su primjer ovog braka kojim vlada Merkur.

  6- Brak je najvažniji za vas

  Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere. Ljubav, nježnost, mir i sreća su obilježja ovog braka.

  7- Promjene plana

  Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obje strane ove bračne zajednice zahtijevaće izvjestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uvjerenja, vjere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

  8- Seks je važan dio vaše bračne sreće

  Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumiju pogledima, bez riječi, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

  9- Ljubav sve pobjeđuje

  Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na bijeg od kuće. Moguće je i da je riječ o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.

  Broj pregleda:
  1.398

  Komentari

  komentara

  2019-06-24
  Aura RedakcijaOriginal Article