Ima 32 godine i NIKADA SE NIJE POLJUBILA, niti izašla na dejt: „Od sramote sam skinula aplikaciju za upoznavanje, a tek tamo je USLEDIO ŠOK“

Ljubav i seks

Alora Kembel (32), stručnjak za marketing iz SAD-a, godinama je čekala da je „gospodin savršeni“ obori s nogu, ali mnogi su je upozoravali da bi mogla da se načeka i da bio joj bilo mudrije da „preuzeti stvar u svoje ruke“. Vremenom je i ona toga postala svesna, pa je odlučila da ode na svoj prvi ljubavni sastanak.

Izvor: Blic zena/Marija Brčić  |  

.

Tvrdi da se tek nedavno prvi put poljubila i da je to bilo slatko iskustvo. Kad je napunila 32 godine shvatila je da nema nikakvo ljubavnom iskustvo, a da ona i dalje čeka scenario kao iz romantičnih filmova.

„Jednog dana sam shvatila da imam već 32 godine, a nikad se nisam poljubila ni izašla na sastanak. Pomislila sam kako moj pristup romantici očito ne funkcioniše. Nekako sam oduvek verovala da će me muškarci „juriti“, ali to se nije dogodilo“, ispričala je Alora.

.

Nakon odluke o promeni strategije, bila je na četiri sastanka.

„Pre sam verovala da su žene te koje treba da budu „ulovljene“ od strane muškarca ili da dođe do nekog fatalnog susreta i dogodi se ljubav. Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu, jer mi se to nikad nije dogodilo“, nastavila je.

Priznaje da je u ranim 20-im godinama života izgubila veru u ljubav nakon što se zaljubila u nekoga, a osećanja nisu bila obostrana.

„Nakon tog iskustva sam, umesto da stvar uzmem u svoje ruke, energiju preusmerila u svoju karijeru i putovanja. Naravno, ponekad bih zapitala samu sebe da li sam dovoljno dobra za ljubav. Znala sam da otvorim aplikaciju za sastanke jednom godišnje, ali nakon loših iskustava u komunikaciji, izbrisala bih je bez pokušaja izlaska s nekim“, prisetila se.

.

„U periodu između Božića i Nove godine grlila sam svog psa i mislila da ako ništa ne poduzmem, ništa se neće ni promeniti. Iako sam volela svoj život, želela sam da pokušam da izlazim sa muškarcima. Provela sam toliko godina brinući se šta će ljudi misliti o meni. Sabotirala sam samu sebe. Napokon sam opet skinula aplikaciju za upoznavanje i odlučila da ovaj put ozbiljno pokušam“, dodala je.

„Cilj mi je bio samo da izlazim na sastanke i osećam se dovoljno dobro u svemu tome, bez velikih očekivanja“, rekla je i otkrila da je naišla na nekog zanimljivog i već su se nekoliko puta videli.

Rekla mu je da se nikad nije poljubila ni izlazila sa muškarcima, a njemu to nije predstavljalo problem. Nije mislio da je čudna i da sa njom nešto nije u redu.

„Stvarno je pokazao poštovanje. S njim sam se prvi put poljubila i bilo je divno. U prvom trenutku sam bila u poptunom šoku, a onda sam shvatila koliko imam sreče što sam upoznala nekog tako nežnog i pažljivog“, zaključila je Alora, a prenosi The Sun.

Read More