Imali su NAJSTRASTVENIJU LJUBAV ikad viđenu u HIT SERIJI, a posle 20 godina ponovo su ZAJEDNO! (FOTO)

Životne priče

Ljubavne priče filmskih i serijskih likova često žive mnogo godina nakon što su se po scenariju i emitovanju završile, jer su izuetno jake, upečatljive i verodostojne.

Izvor: Blic Žena/ Viktor Veličković  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Jedna od najstrastvenijih, najemotivnijih, najbuntovnijih i najlepših ljubavi sa tužnim i pomalo tragičnim epilogom, ljubav koju mnogi i danas pamte i priželjkuju je sebi (samo sa drugačijim krajem), sigurno je ona između Fibi i Kola, odnosno Alise Milano i Džulijana Mekmena u hit seriji “Čari”. Zato je razumljivo zašto je njihova zajednička fotografija posle dve decenije izazvala toliku euforiju.

Jedan selfi dvoje nasmejanih poznatih lica, čiju zabranjenu ljubav mnogi fanovi širom sveta još nisu odbolovali, i opis “Samo par prijatelja u Parizu”, a onda sledećeg dana još jedna fotografija ispod koje piše “Dva prijatelja u Parizu, dan drugi”, bili su dovoljni za ogromno oduševljenje među milenijalcima – jer ovo je bila serija njihovog detinjstva i mladosti, a Fibi i Kol najlepši i ‘najneprežaljeniji’ par koji se ikad pokavio na malim ekranima. A bili su tako iskreni, buntovni i imali hemiju koja se retko pojavi između dva glumca na setu, pa ne čudi što su nakon dve decenije organizatori svojevrsne tribine u Parizu pod nazivom “Za ljubav fanova” odlučili da ih ponovo spoje na istom mestu.

.

Od ukupno snimljenih 178 epizoda, 49 su svu pažnju odvlačili isključivo Džulijan (55) i Alisa (50). Markantni glumac doveden je kao pojačanje na startu treće sezone i tu se zadržao sve do sredine pete, kada je njegov lik ubijen, ovog puta konačno.

Mekmen je tumačio lik Kola koji je bio polu čovek, polu demon Baltazar i prvobitno je trebalo da se priliži Fibi i sestrama Pru i Pajper, kako bi ih ubio (kao i svaki demon, doduše, u seriji), ali u međuvremenu se između njih rodila ogromna ljubav koju su uspeli da sačuvaju uprkos svim zabranama, pravilima i preprekama, ali na kraju, bar po želji scenarista, srećan kraj nije bio suđen, a svi fanovi serije vrlo dobro pamte scenu u kojoj ga Fibi zajedno sa sestrama ubija izgovarajući čini uništenja.

Koliko su bili intrigantni u seriji, toliko su ih pratile brojne priče i sumnje i van seta. Naime, svima je dobro poznata činjenica da je Šenon Doerti, koja je glumila najstariju sestru Pru, odlučila da napusti seriju nakon 3. sezone, a razlog je bila netrpeljivost između nje i Alise Milano, pa su kružila govorkanja i da su producenti bili ucenjeni rečima – “ili ona, ili ja”, pa je iz serije otišla Šenon. Veruje se i da je jedan od razloga lošeg odnosa dve glumice i ‘sestre’ bio upravo Mekmen sa kojim je Doerti imala romansu baš u vreme kad su on i Milano razmenjivali najstrastvenije dodire i najsočnije poljupce pred kamerom. To je, čini se, bila kap koja je prelila čašu rastuće ljubomore.

Nije uspelo ni Džulijanu i Šenon u realnom životu, ni Džulijanu sa Alisom u ljubavi između njihovih imaginarnih likova, ali je Mekmen raniji odlazak iz serije koja mu je donela svestku popularnost iskoristio da lansira karijeru malo jačim zamajcem, pa je odmah po odlasku iz jednog uspešnog projekta ušao u drugi prihvativši ulogu Viktora Von Duma, kultnog negativca (nekako je oduvek odavao taj utisak ‘bad boy-a‘) u filmu “Fantastična četvorka”, rađenom po Marvelovom stripu iz 1961. godine, a tu ulogu će ponoviti u nastavku sage – “Fantastična četvorka: Uspon srebrnog surfera” iz 2007. Ostao je zapažen i po ulozi hirurga u popularnoj seriji “Reži me”, a u “Čari” se vratio 2005. godine kao specijalni gost u epizodi “Sedam godina veštice”.

Što se Alise Milano tiče, ona je pored Šenon Doerti, Holi Mari Kombs i Rou Mekgoun, igrala glavnu ulogu u seriji i na setu provela punih osam godina – od 1998. do 2006. godine. I, baš kao i njene ‘sestre veštice’ ova uloga je toliko obeležila da nikada nijedna nije uspela da nekim drugim projektom zaseni svoj lik u “Čarima”, pa je Milano bila ‘primećenija’ tek u dva televizijska ostvarenja – kao Savana Dejvis u “Ljubavnicama” 2013. godine i kao Korali Hagins u seriji “Nezasita” 2018. godine.

Alisa Milano je, inače, od 2008. godine u braku sa CAA (Creative Artists Agency) agentom Dejvidom Bugliarijem, sa kojim ima sina i ćerku, a nedavno je na svom TikToku otkrila da njena deca nikad nisu gledala “Čari” zato što je ona u seriji imala veliki broj partnera sa kojima je bila intimna pred kamerama, pa smatra da su joj deca još mala da bi im objašnjavala zašto se “njihova mama ljubi sa muškarcima koji nisu njihov tata”.

Džulijan Mekmen je, sa druge strane, devedesetih u braku sa zvezdom “Čuvara plaže” Bruk Brns dobio ćerku, a nakon razvoda od nje 2001. godine ponovo se oženio 13 godina kasnije sa devojkom po imenu Keli Panjagua.

Read More