“Imao sam 8 žena i trenirao sam kao OLIMPIJAC da bih svaku zadovoljio”; Influenser PRIZNAO: Bilo mi je teško da ispunim NJIHOVE POTREBE!

Zanimljivosti

Detalji iz privatnog života influensera javnost su ostavili u šoku.

Izvor: Blic Žena/Marija Brčić  |  

.
.

Influenser iz Brazila, Artur O Urso, imao je osam žena i kaže kako one od njega zahtevaju da bude u formi i da ima isklesan stomak. On je prošle godine morao da se razvede od tri žene koje više nisu mogle da podnesu zajednički život, a pre toga dve su ga napustile. Kako kaže sad ima više vremena da se preostalim ženama više posveti.

Artur sada planira da proširi porodicu i da sa svakom od njih dobije po jedno dete. Kako je rekao ne želi da uznemiri svoje partnerke i da ima naruši izgled, pa će iz tog razloga angažovati surogat majke.

Kako kaže svi veoma vode računa o svom izgledu, od intenzivne nege tela, do napornih vežbanje, jer ih dobar izgled sve uzbuđuje.

– Ne želim da naljutim nijednu od svojih žena i da se takmiče koja će prva zatrudneti. Iz tog razloga smo se dogovorili da angažujemo surogat majke – rekao je Artur.

Meštani nisu zadovoljni neželjenom pažnjom koju izaziva njihov komšija sa brojnim ženama.

Maneken je otkrio da je zid imanja vandalizovan i ispisan ‘demonskom’ porukom koja poručuje njemu i njegovim ženama da odu.

Nekad mu je teško da ipoštuje sve njihove zahteve

– Žene mi čak proveravaju i donji veš svake nedelje, kako bi bile sigurne da neku od njih nisam preskočio – rekao je Artur o svojim suprugama. Toliko se posvećuje svom telu, iako zna da to nekim ženama izaziva nelagodu.

– Neke devojke ne vole da vide da se neko toliko brine o sebi, a neke su samo ljubomorne – kaže on.

Maneken tvrdi da sledi ceo ritual nege kako bi zadovoljio svoje potrebe, a čini se da to uveseljava i njegove žene. Artur je takođe bio na ekstremnim dijetama kako bi zadovoljio njihov ukus.

– Nisam jeo gluten, laktozu, pa čak ni hleb i testeninu – dodao je.

Ima režim vežbi osmišljen za olimpijske sportiste. Praktikuje i strogu rutinu nege tela koja se sastoji od raznih krema za hidrataciju kože i kose.

– Moje supruge traže da sam u formi, inače mi održe lekcije – zaključio je Artur, a prenosi “Mirror”.

Read More