JEDNI SU ČULI JANI, A DRUGI LOREL: Glumac iza trenutno najpopularnijeg zvuka na svetu OTKIVA ŠTA JE ZAPRAVO REKAO! (VIDEO)

Ovaj rebus podelio je svet baš poput fotografije zlatne, odnosno plave haljine, koja je 2015. godine bila viralna. Ovoga puta, pitanje je bilo da li čujete reč Jani (Yanny) ili Lorel (Laurel).

 

Šezdesetčetvorogodišnji glumac sa Brodveja Džej Abri Džouns, koji je tokom jednog “pozajmljivanja glasa” i snimio ovu reč, otkrio je šta je zapravo rekao i rešio misteriju kojom se bavio čitav svet! Naime, on je još 2007. godine izgovorio “LOREL”. Tom prilikom snimao je za onlajn stranicu Vokabulara.

“Snimao sam reči koje su mi pripale tada i mislio sam da je to to”, izjavio je on, koji se neizmerno zabavio tokom trajanja ove misterije.

Ipak, i njemu je jasno odakle tolika konfuzija. Pitanje je percepcije, frekvencije, aparata sa kojeg se sluša… te se navodi da je moguće da čujete i jedno i drugo, u zavisnosti od toga da li ste pustili tiho ili glasno.

(Kurir.rs/Thesun.co.uk/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

ZVUČNA ZAGONETKA KOJA JE ZAPALILA SVET PODELILA BELU KUĆU: Pola njih čuje Lorel, pola Jani, a nećete verovati šta čuje Tramp! (VIDEO)

OVO NISU PLIŠANE IGRAČKE! Upoznajte buckaste, mazne i neverovatno slatke mladunce GEPARDA! (VIDEO)

ŠALA ĆE JE KOŠTATI KARIJERE: Voditeljka suspendovana jer je kolegi rekla OVO!

OVAKO SE ISPADA GLUP U DRUŠTVU! Umesto stopala, okupao se ceo (VIDEO)

 


Kurir

Autor: 
Kurir