Kada je najbolje vreme za VOĐENJE LJUBAVI? Iznenadićete se kad vidite kako to može da utiče na vašeg PARTNERA!

Ljubav i seks

Da li ste nekada imali se*s u ranim jutarnjim satima?

Izvor: Muški magazin  |  

Ilustracija; Foto: IVASHstudio/Shutterstock

Ilustracija; Foto: IVASHstudio/Shutterstock

.

Naučnici su odlučili da testiraju 1000 muškaraca i da provere kada je najbolje imati se*s. Iako smo mislili da muškarcima nije bitno kada to rade, razultati su pokazali da vreme pravi veliku razliku. Nakon mnogobrojnih ispitivanja, naučnici su utvrdili da su muškarci najsrećniji kada imaju se*s ujutru i da je tada najbolje vreme za vrelu akciju.

Otkriveno je da je najbolje vreme za se*s oko 7:30. Tada je organizam pun snage jer se tek probudio, a jutarnja erekcija čini posao dodatno lakšim. Sledeća stvar jeste buđenje. Muškarci koji su imali se*s čim otvore oči nisu imali problema sa ustajanjem, a kafa im nije bila potrebna. Oni su rekli da im je bilo daleko lakše da se spreme i da odu na posao.

Kod muškaraca koji su imali jutarnji se*s je primećeno i povećanje energije i oni su priznali da im je dnevni posao daleko lakše pao i da se nisu osećali toliko umorno tokom napornog dana. Sreća i pozitivna energija je naravno ono što se kod svih mušakraca primećivalo, jer kada započnete dan sa ovakvim buđenjem, onda će vam sve biti veselo i šareno do kraja dana.

Read More