Kako će večerašnji PLAVI MESEC uticati na horoskopske znakove? Blizanci će dati OTKAZ, Strelčevi će imati PORODIČNE probleme, a Device…

Astro

Večeras nas na nebu očekuje plavi supermesec, koji donosi teško razdoblje i krize određenim horoskopskim znakovima.

Izvor: Glossy.rs  |  

Ilustracija; Foto: Lukasz Pawel Szczepanski/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Lukasz Pawel Szczepanski/Shutterstock

.

Plavi supermesec nam donosi velike krize, a ne samo što je ovaj mesec obeležio retrogradni Merkur, već će i kraj meseca obeležiti kulminacija svih teških trenutaka koje smo imali prethodnih nedelja.

Ovaj pun Mesec je u znaku Riba, a samim tim ima veliki uticaj na naš emotivni i duhovni život. Sve ono što nas je mučilo može doći do faze kulminacije, a to donosi i pročišćenje za nas; ovo je težak period jer se talože i ljutnja i frustracije, tako da ne bi trebalo da donosite važne odluke.

Supermesec u Ribama najteže će pasti sledećim znacima:

BLIZANCI

Pun mesec vam donosi krizu na profesionalnom i karijernom planu. Neki Blizanci će dati otkaz, ali to nije dobra ideja u toku retrogradnog Merkura. Krize na poslu su neizbežne, pa zato na red dolaze ideje o promeni profesije, ne samo radnog mesta.

DEVICA

Plavi supermesec vama donosi bračne krize i velika iskušenja. Potrudite se da ne odbacujete ono što imate tako olako. Teški odnosi kod kuće prelivaju se i na posao, posebno na odnos sa poslovnim partnerima.

STRELAC

Plavi Mesec u Ribama donosi porodične probleme i brige. Saznajete 31. avgusta važnu stvar vezanu za jednog člana porodice. Budite strpljivi i čekajte da ovaj period prođe, jer posle punog meseca biće vam samo lakše.

RIBE

Vama će ovaj period biti najgori i biće teže nego drugima. Ranjivi ste i skloni ishitrenim i ne tako mudrim odlukama. Preosetljivost će vas skupo koštati. Ne donosite odluke u afektu.

Read More