Kako izgleda život BLIZNAKINJA Ive i Ane iz Pančeva? “Anin prvi dečko nas je POMEŠAO U IZLASKU i krenuo da se javi meni, međutim…”

Životne priče

Blizanci su oduvek bili predmet interesovanja nauke, a najvše pažnje posvećuje se proučavanju kako životno okruženje i genetika utiču na razvoj blizanaca i njihove osobine. Od čega zavisi da li ćemo dobiti blizance prirodnim putem i kolika je verovatnoća da oni budu jednojajčani, razgovarali smo sa ginekologom dr Milanom Milenkovićem, a u goste “150 minuta” došle su Iva i Ana Ivanov iz Pančeva, koje su nam otkrile da li blizanci zaista imaju “tajni jezik”, kao i šta ih čini potpuno jedinstvenim ličnostima…

A.B.  |  Izvor: Prva  |  

Foto: Prva TV Printscreen

Foto: Prva TV Printscreen

.

To što su fizički identične, nikada ih nije opterećivalo tokom odrastanja, čak je i njihovim prijateljima i nastavnicima u školi bilo simpatično. Dok je Ana komunikativnija i malo mirnije, toplije prirode, za Ivu prilikom prvog susreta smatraju da ima gard i da je nadmena.

Iako su imale različit ukus za oblačenje, vremenom se to promenilo, a što se tiče ukusa hrane, dele iste afinitete. Kad jedna nema volju da ode u šoping, to učini druga za obe, a i kada imaju razmirice, vrlo brzo ih premoste, jer su jedna drugoj najbolje drugarice.

Profesori su čak svojevremeno morali u dnevnike da, pored imena bliznakinja Ivanov, napišu njihove fizičke razlike, kako bi ih lakše prepoznavali.

Danas su Ana i Iva studentkinje Učiteljskog fakulteta, a kako izgleda jedan njihov dan i da li su ikada sa muškarcima koristile te benfite blizanačkog života, otkrile su nam u prilogu koji sledi:

Read More