Katarinina ima melanom i njena jedina šansa je odlazak na lečenje u Izrael! Za to joj je potrebna pomoć svih dobrih ljudi… (VIDEO)

Zdravlje

Katarina ima melanom, ali i VAŽNU PORUKU ZA SVE!

Izvor: Prva  |  

.

Cela Srbija, a posebno njeno rodno Valjevo, u potrazi su za resursima i rešenjem. Katarina Čočović dobila je melanom kože pre osam godina i od tada njena borba traje. Katarina je majka dvoje dece, a danas će sa nama podeliti svoju priču kako bi podigla svest o tome da kožu, koja je naš najveći organ, moramo najviše i štititi.

“Imala sam priličan broj mladeža na telu i u svojoj 28. godini kada sam se ostvarila kao majka, primetila sam mladež koji se onako, neznatno takoreći, promenio. Bila sam nemarna i to je neka moja prva drastična greška koju sam napravila, nisam se obratila dermatologu na vreme. Nije da je opravdanje, u tom trenutku sam uspostavljenu laktaciju imala sa svojim sinom i to mi je bilo preče nego da odem da pogledam mladež. Jako sam pogrešila, jer je melanom jedini tumor koji je vidljiv bokom, tako da bilo kakvu promenu uočite, primetite, najbezbolnije je otići kod dermatologa i posavetovati se i ustanoviti da je, Bogu hvala, sve u redu. Nažalost, ja to nisam uradila. Od primećene promene tog mladeža do odlaska kod lekara, prošlo nekih šest meseci…”.

Ovako svoju priču započinje Katarina koja se trenutno bori na više frontova – da podigne svest o štetnosti sunčanja i solarijuma, da pomogne pacijentima obolelim od melanoma da na vreme dobiju neophodnu terapiju i da sebi omogući odlazak u Izrael na lečenje !

Pažljivo pogledajte Katarininu priču i pomozite!

.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu to mogu učiniti i slanjem SMS poruke sadržine 1536 na 3030.

Više informacija možete pronaći i na stranici Budi human.

Read More