Kevin Hart završio u INVALIDSKIM KOLICIMA: Uopšte ne mogu da se KREĆEM… (VIDEO)

Showbiz vesti

Zbog povrede će naredni period, prema sopstvenom priznanju, provesti strogo sedeći.

Izvor: 24sedam.rs/Milica Gudžulić  |  

Foto: DFree/Shutterstock

Foto: DFree/Shutterstock

.

Kevin Hart otkrio je kako je zbog povrede završio u invalidskim kolicima. U trci sa nekadašnjom NFL zvezdom, Stevanom Ridlijem, glumac je “pokidao donji stomak” i zato do daljnjeg, kako objašnjava, za njega “nema ustajanja”, zbog čega se i na ivici suza obratio svojim fanovima.

– Donji deo stomaka sam potpuno iskidao, aduktore isto… Do sad nisam ni znao šta je to, ali sve je otišlo i, sad ne mogu da hodam! – objašnjavao je on na Instagramu, siguran da je “sve otišlo nizbrdo jer je radio šta je radio, a stariji je od 40 godina”.

– Hteo sam da radim šta mladi rade… I rečeno mi je da posadim svoju gu*icu dole… Mislim, što se mi u ovim godinama takmičimo, šta ja to radim? – pitao se, u poznatom stilu, pa i nasmejao svoje fanove, iako su mu suze sijale u očima.

– Koliko je ovo glupo, sad ne mogu uopšte da se krećem – dodao je on, pa je fanovima posebno poručio i da se ne brinu ako ga vide negde u kolicima.

– Dame i gospodo, 40. su stvarne, poštujte ih, da vas ne bi one naterale da ih poštujete, kao mene. Ovo su 44… – komentarisao je dalje, nazivajući sebe najglupljim čovekom ikad.

Podsetimo, Hartu ovo nije prvi put da su ga snašle ogromne muke. U septembru 2019. godine umalo nije izgubio život u jednoj saobraćajki. Tada, imao je povrede kičme (na tri mesta) i deset dana je ležao u bolnici pre nego što su ga prevezli u specijalan, rehabilitacioni centar.

Proslavljeni sportista s kojim se sada trkao pa se povredio, sa druge strane, pozdravio ga je na pomenutoj mreži i poželeo mu brz oporavak.

Read More