Kineski horoskop – 2020. je godina metalnog pacova

Kineski horoskop - 2020. je godina metalnog pacova 1Foto: Pixabay / Alexei_other

Ova godina počinje 25. januara 2020. i završava se 11. februara 2021. Kineski stručnjaci za astrologiju veruju da je godina pacova 2020. dobra godina za rođenje. Metal je simbol povezan sa dugovečnošću, stabilnošću, samokontrolom, a oni koji su rođeni ove godine imaće puno sjajnih stvari u svom životu.

Koji su najbolji meseci za rađanje

Najbolji meseci za rođenje 2020. godine su: maj, jun, jul, avgust i septembar. Prema kineskoj mudrosti, izgleda da su najbolje šanse da imaju dete, ako je začeo u julu i ako je majka 18, 20, 30 i 42 godine.

Najbolje šanse za devojčicu imaju ako je začeta u aprilu, a majka ima 21, 22 i 29 godina. Takođe, prema istom kineskom grafikonu, šanse za začeće dečaka počinju od 54% u svim slučajevima.

Lične osobine deteta rođenog pod znakom pacova

Dete rođeno ispod godine pacova je srećno, hrabro, radosno, nezahtevno, simpatično, strpljivo, spretno, vešt organizator i ima mogućnost da se sa lakoćom uvuče pod svačiju kožu.

Dete rođeno u godini pacova biće snažno, puno razumevanja i imaće prilično želje za uspehom. Dete pacova je snalažljivo, simpatično i razume okolinu i željama drugih. Osobe rođene u godini pacova su društvene i imaće želju za što više prijatelja.Uvek su spremni da pomognu prijatelju u nevolji.

Kineski horoskop - 2020. je godina metalnog pacova 2
Ilustracija Foto: Pixabay/Smpratt90

Deca rođena pod znakom pacova imaju potrebom za zaštitom svojih roditelja. Pošto imaju srodnu dušu i pomalo su naivni, ostala deca ih mogu lako prevariti. Uvek su spremni da pomognu svojim prijateljima, jer ne mogu da kažu NE. Potrebne su im smernice da izoštre svoje veštine u postavljanju barijera kad su im potrebne.

Odnos roditelja i dece rođene pod znakom pacova

Odnos roditelj-dete je odličan i ugodan, bez značajnih preokreta događaja. Upravo zbog svoje društvene prirode, ponekad i oni oko njih imaju tendenciju da ih iskoriste. Iako im se dive, oni su takođe meta onih koji žele da iskoriste njihovu dobrotu.

Od detinjstva pacovi su skloni razvijanju inteligencije, uvek žele znanje, vole da čitaju i imaju velike šanse da postanu pravi intelektualci kad odrastu. Postizanje malih stvari nije njihov cilj.

Uvek će ciljati što je moguće više i većinu vremena će uspeti u svojim planovima. Jedna stvar koja ostaje na putu je naivnost. Roditelji će primetiti ovu osobinu detetove ličnosti, karakteristika nije baš pozitivna i pokušaće da je isprave.

Izvor: Bebac.com

Original Article