Kraljica Elizabeta je imala ženu zaduženu da joj RAZGAZI CIPELE: Upoznajte osobu koja je bila na ovoj bitnoj funkciji! (FOTO)

Zanimljivosti

Anđela Keli je britanska modna kreatorka i krojačica, koja je bila i lični pomoćnik kao i stilista kraljice Elizabete od 2002.godine.

Izvor: Magazin Novosti/ I.Č  |  

Foto: Shaun Jeffers/Shutterstock​

Foto: Shaun Jeffers/Shutterstock​

.

Njena zvanična titula bila je: lični astistent, savetnik i kustos Njenog Kraljevskog Visočanstva. Radila je za nju više od dve decenije, a osim toga bila je kraljicina bliska prijateljica.

Holograf Rob Mandej, koji je napravio prvu holografsku sliku kraljice, ispričao je za ”Hello” o prijateljstvu ove dve žene, tokom svog vremena provedenog u Bakingemskoj palati:

”Odnos između Anđele Keli i kraljice bio je neverovatan, i mogli ste samo da vidite njihovu povezanosti jednu sa drugom. Kraljica je imala potpuno poverenje u Anđelu”, priseća se Rob.

Osim što je osmišljavala kako će kraljica izgledati, uključujući i odabir tijare i nakita uz ceo stajling, imala je još jednu i zanimljivu ulogu.

Naime, Anđela je bila zadužena da razgazi novu obuću za kraljicu, pre nego što je ona obuje! Ona bi nosila njene cipele pre same kraljice. Na taj način, prilikom raznih angažmana i susreta sa ljudima, ne bi morala da doživljava nelagodnost i stvaranje žuljeva, a tako bi mogla i neometano da se šeta.

Zajedničku fotografiju kraljice Elizabete i Anđele Keli pogledajte klikom OVDE.

Read More