Liječnici su pronašli iglu u glavi starice: Pozadina priče je sablasna

Autor: F.F

U srijedu je otkrivena iznimno neobična priča o starijoj ženi s ruskog Dalekog istoka koja je, prema riječima liječnika, živjela osam desetljeća s iglom dugom 2,5 centimetara u mozgu. Neočekivano otkriće je nastalo tijekom CT skeniranja, što je izazvalo zaprepaštenje medicinskog tima. Starica je s iglom u glavi živjela praktički od svog rođenja, a pozadina priče je više nego sablasna…

Liječnici pretpostavljaju da je žena bila žrtva pokušaja ubojstva koje su izvršili njezini roditelji, odlučivši ne intervenirati uklanjanjem igle zbog straha da bi to moglo dodatno pogoršati njezino zdravstveno stanje.

Detektirali četiri neželjene posljedice pretjeranog smijanja: Jedna je opasna po život

Zastrašujuće

Izvori iz lokalnog zdravstvenog odjela u udaljenoj ruskoj regiji Sahalin ističu da su ovakvi slučajevi tijekom razdoblja gladi, poput Drugog svjetskog rata, bili relativno uobičajeni. Navodi se da su roditelji vjerojatno poduzeli ovaj korak kako bi prikrili tragove zločina, koristeći ovu metodologiju tijekom ratnih godina kada je hrane bilo izuzetno malo, a ljudi su živjeli u iznimno teškim uvjetima.

“Igla je prodirala u lijevi parijetalni režanj, no nije postigla željeni učinak jer je djevojčica preživjela”, izjavio je lokalni zdravstveni odjel. Unatoč prisutnosti igle, pacijentica nikada nije iskazala simptome glavobolje zbog ozljede, a njezino trenutno zdravstveno stanje prate dežurni liječnici.

Autor:F.F

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Read More