LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ovna čekaju teški razgovori; Za Lava je ovo najbolji mesec; Vage će morati da veruju svom instinktu

Astro

Oktobar je stigao, a astrolozi znaju šta nas očekuje ovog meseca na polju ljubavi. Neki znaci Zodijaka će tokom oktobra morati prekinuti sve odnose s bivšim partnerima, dok će ovih jesenjih dana određenim horoskopskim znakovima doneti prelepe trenutke. Proverite šta vas očekuje na polju ljubavi ovog oktobra.

Izvor: Ženski magazin  |  

Ilustracija Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock

Ilustracija Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock

.

OVAN

Navika i udobnost nisu razlog za nastavak odnosa koji već duže vreme ne donosi radost. Ako sada imate problema na ljubavnom planu, uzmite pauzu i dobro razmislite šta dalje. Kada odlučite šta je najbolje za vas, recite to svom partneru. I ne povlačite se – teški razgovori se nikako ne mogu izbeći ovog meseca.

BIK

Ovog puta nećete provesti mini odmor s voljenom osobom. Ne brinite: privremena usamljenost je čak korisna. Glavna stvar je da vaše privremeno odsustvo ne postane uzrok sukoba. Ali postoji takva mogućnost…

BLIZANCI

Čini se da je s vama sve u redu, ali unutar vas postoji zabrinutost. Samo provodite više vremena s voljenom osobom i brige će nestati. Prošetajte zajedno parkom, zajedno skuvate večeru, idite negde za vikend. Mirno, odmereno slobodno vreme je ono što vam sada treba.

RAK

Čini se da već deseti put pravite istu grešku. Zašto ovo radite? Učite na greškama. Šta više, oktobar vam je pripremio par testova snage – i morate ih proći dostojanstveno.

LAV

Evo Lavovi – za vas je ovo najbolji jesenji mesec. Ljubav, zabava, finansijski dobitak – čini se da ste već u pravo vreme na pravom mestu. Iskoristite trenutak!

DEVICA

Dugo ste sanjali o ozbiljnoj vezi i velikoj ljubavi. I zvezde su vas čule: pričekajte ovog meseca pozivnicu za izlazak od muškarca ili žene. Samo se ponašajte zrelo – kako vas obožavalac slučajno ne bi pogrešno shvatio kao neozbiljnu osobu koja traži avanturu na jednu noć.

VAGA

Sve je tačno kako treba: našli ste Zen i u harmoniji ste. Ne slušajte nikoga: sva upozorenja i sumnje poznanika sada su prazna fraza. Verujte samo svom unutrašnjem glasu i nećete pogrešiti: svemir je ovog meseca pripremio nešto posebno za vas.

ŠKORPIJA

U oktobru ćete morati razmišljati ne toliko o sebi koliko o voljenim osobama. Možda niste primetili, ali vašem partneru i članovima porodice sada više nego ikad treba pažnja. Pokažite učešće, naklonost i brigu. Ovaj mesec je porodičan, u svakom smislu.

STRELAC

Oktobar je mesec promena za vas. Vreme je da preuzmete inicijativu. Prestanite sa žaljenjem zbog beskorisnog obožavaoca i objasnite da između vas ništa nije moguće. Prestanite se pravdati nepažnjom ili nepristojnošću svoje okoline. Generalno – počnite živeti po svojim pravilima.

JARAC

Jeste li duboko zaljubljeni i na sedmom nebu od sreće? Zvezde vas podržavaju: oktobar je vreme za prelazak na novu fazu veze. Slobodno se preselite kod nje/njega ili pođite se upoznati s obitelji svog partnera. I ne brinite se ni za što: sve će ići glatko.

VODOLIJA

Zašto tvrdoglavo ne prihvatite darove univerzuma? Zašto se odreći onoga što je za vas namenjeno? Verujte u svoju sreću. Borite se sa svojim strahovima i unutrašnjim brigama – više samopouzdanja i hrabrosti. Ko ako ne vi?

RIBE

Mesec vam obećava strast, flert i nova poznanstva, no imajte na umu – skoro sva vaša jesenska poznanstva će biti svetla, ali izuzetno kratkoročna. I u porodičnim poslovima sve će ključati: svađe s ukućanima ne mogu se izbeći. Ali nemojte se obeshrabriti: ovo je privremeni nesporazum. Samo budite mudriji i smireniji.

Read More