Madona se ponovo oglasila na Instagramu uz moćnu poruku: “Srećna sam što sam živa”; odmah joj odgovorila i ŠERON STOUN! (FOTO)

Showbiz vesti

Madona je zahvalila porodici i prijateljima na podršci nakon što je prošli mesec bila hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, dodajući da je “srećna što je živa”, piše u ponedjeljak BBC.

Izvor: index.hr  |  

Foto: Nuamfolio/Shutterstock

Foto: Nuamfolio/Shutterstock

.

Šezdesetčetvorogodišnja pevačica je ranije rekla da je “na putu oporavka” nakon što je nekoliko dana provela na intenzivnoj nezi.

Trebalo je da započne sedmomesečnu svetsku turneju, ali je morala da je odloži.

“Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lek”, napisala je na Instagramu u nedelju, dodajući da je briga njene dece “ono što je bilo bitno”.

“Kao majka zaista se možete zaokupiti potrebama svoje dece i naizgled beskonačnim davanjem. Ali kad je sve bilo loše, moja su deca bila tu za mene. Videla sam njihovu stranu koju nikada pre nisam videla.”

Madona je nastavila da zahvaljuje svojim prijateljima na “ljubavi i podršci” u objavi koja sadrži fotografiju na kojoj grli svog sina Dejvida i drugu na kojoj pozira pored svoje ćerke Lurdes.

Takođe je podelila sliku na kojoj drži fotografiju Keitha Haringa u jakni s oslikanim licem Majkla Džeksona, za koju je rekla da ju je snimio Endi Vorhol. Pevačica je zahvalila svom menadžeru na tom poklonu, dodavši: “Jecala sam kad sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam srećna što sam živa.”

“I kako sam srećna što sam poznavala te ljude i mnoge druge koji su takođe otišli.”

“Hvala svim mojim anđelima koji su me štitili i omogućili mi da ostanem i završim svoj posao”, reči su kojima je zaključila objavu.

.

Inače, Madoninu objavu komentarisala je i legendarna glumica Šeron Stoun, koja je napisala:

“Dušo, bila am tako zabrinuta”.

Read More