MANEKENKA OPTUŽUJE KOPERFILDA: Sipao mi je drogu u piće, pa me silovao

Dejvida Koperfilda (61) manekenka Britni Luis optužila je za seksualno zlostavljanje! Ona tvrdi da ju je čuveni mađioničar iskoristio kad je imala samo 17 godina.

Upoznali su se u Japanu i odmah se sprijateljili. Prema njenim rečima, on ju je pozvao u svoj šou-program u Kaliforniji.

– Kad smo seli u jedan kafić, videla sam da mi je nešto stavio u piće. Kad sam ga pitala šta je to, on je samo rekao: „Želim to da podelim s tobom“. Sledeće čega se sećam je kako ležim u svojoj hotelskoj sobi, a on me skida. Ljubio me i spuštao se sve niže, i tada sam se onesvestila – rekla je Britni.

Ona tvrdi da je mađioničar tražio da potpiše ugovor kojim se obavezuje da o incidentu neće progovoriti:

– Kasnije mi je rekao da se ništa nije dogodilo jer sam maloletna. Uveravao me da nije bilo seksualnog kontakta i tražio da potpišem ugovor kojim bih se obavezala da o tome nikad neću pričati. Slučaj sam prijavila FBI pre 11 godina. Nemam korist od ovoga, samo želim da se nikome više to ne ponovi.

foto: Profimedia

Dejvid tvrdi da je to čista nameštaljka.

– Svi želimo da podržimo žrtve seksualnog nasilja. Ali zamislite kako je podržavati to, a istovremeno biti žrtva lažnih optužbi. Teško je živeti s lažima koje se nepravedno fabrikuju o meni – pravdao se Koperfild, koji je deset godina u vezi s manekenkom Klo Žozelin (33).

 

Nema kraja

MISICA LEJSI L. KEROL: I MENE JE ISKORISTIO!

Koperfilda je pre 11 godina misica Lejsi L. Kerol optužila da ju je silovao! Ona je tvrdila da joj je ponudio vezu s uticajnim ljudima koji će joj pomoći u karijeri, a zatim ju je seksualno zlostavljao. Kerolova je tužbu za silovanje na kraju povukla, a Koperfildovi advokati su tvrdili da je reč o pokušaju ucene.

 

Kurir / Lj. S.

 

Foto: Printscreen, Profimedia


Kurir