Mile Kitić progovorio o odlasku u PENZIJU, pa priznao: Posle američke turneje pravim PAUZU, a onda…

Showbiz vesti

Folker Mile Kitić (71) progovorio je o odlasku u penziju.

Izvor: Blic.rs/Aleksandar Dojkić  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

– Ne znam koliko ću još pevati, koliko ću biti zdrav, koliko će me ljudi tražiti… Posle američke turneje ću napraviti pauzu. Neću raditi u klubovima, radiću koncertne varijante. U penziju pravu ću otići kad baš, ono, ne budem mogao više – istakao je Mile Kitić.

– Nemoguće je živeti od penzije. Od moje penzije možemo nas dvojica da ručamo, eto… 40 godina sam uplaćivao, al’ to sam radio samo zbog zdravstvenog… Ne bi bilo dobro da, posle 50 godina rada, nisam sam sebi obezbedio da lepo živim, je l’ tako… Ne bi bilo dobro da sam sve to proćerd’o – naveo je poznati pevač.

– Nikakav privatni biznis ne bih pokretao, ne bih, zaista. Nema smisla. Treba za to obaveza, stresa, šta će mi to – zaključio je Mile Kitić za “Blic”.

On je, inače, nedavno otkrio da je upoznao momka svoje ćerke Elene, koja se već godinama bavi pevanjem.

– Eleninog dečka sam upoznao, Miksu, fin dečko, to joj je trenutni dečko, bavi se muzikom. Ja se u njene izbore ne mešam, povezivali su je sa svakim mogućim… Zato i beži od medija. Ona nema iza sebe ružnih mrlja. Da li će sa ovim dečkom biti dan, dva, godinu, to je njen izbor – naveo je Mile.

Read More