Milica Todorović zamalo ZAKASNILA na svadbu, pa napravila karambol u CRKVI: Jako sam SMOTANA…

Showbiz vesti

Pevačica Milica Todorović otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života.

Izvor: Grand/S. Č.  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

Da su prava prijateljstva na estradnoj sceni ipak moguća svedoči i prijateljstvo i kumstvo Milice Todorović i pevača Steve Anđelkovića koji se već godinama ne razdvajaju i ogromna su podrška jedno drugom.

Milica o svom kumu ima samo reči hvale, a jednom prilikom se prisetila trenutka kada ju je pitao da mu bude kuma i istakla da joj je to bio jedan od najlepših trenutaka u životu.

– Ja samo volim sa svojim kumom da sedim, jer mi smo zaista kao Ivica i Marica ne odvajamo se već više od 15 godina i on je moj lek za dušu… On je najbolji čovek na svetu kojeg ja poznajem – ispričala je svojevremeno za domaće medije.

– Mislim da mi je najlepši trenutak u životu kad je Steva došao kod mene kući sa ružom i ja sad kažem: “Šta ti je kume, nije mi ni rođendan ni slava, nije ništa” i on onako ne može da kaže, a oči mu pune suza i ja mu kažem: “Kaži šta se desilo” i on mi daje onu ružu i kaže: “Pročitaj” i ona mala čestitka i piše: “Da li hoćeš da budeš moja kuma?”. Ja sam ga venčala u crkvi i mi smo najbolji drugari i kumovi i stvarno ga mnogo volim – otkrila je pevačica.

Ovo slavlje pamti se kao jedno od najveselijih kako dolikuje jednom pripadniku estrade, a kuma će ga pamtiti i po nekoliko pehova koje danas sa osmehom prepričava.

– U crkvi je bilo najzanimljivije, pošto sam ja jedna jako smotana osoba. Prvo, uspavala sam se za svadbu, to je bilo prvo. Onda sam u crkvi nagazila mladinu venčanicu, onda sam pomešala burme, to nešto treba tri puta da se stavlja i skida i kada sam pitala Stevu jel dobro, rekao je da nije (smeh) – prisetila se Milica za “Grand”.

Read More