Modni trikovi koji će vas podmlatiti

Ono što nosite utiče na to kako vas ljudi doživljavaju. Ako želite da se osećate i izgledate svežije i mlađe, prosto sledite ovih 5 modnih trikova.

1. Pažljivo birajte kroj i broj

Vrećaste kombinacije mogu vam vizuelno dodati nekoliko kilograma, te ih se klonite.

Sa druge strane, uvek isprobajte barem 2 broja odevnog komada koji kupujete, i dobro razmisite koji vam bolje stoji.

Ponekad je bolje kupiti veći broj, i odneti krojaču da pantalone, bluzu ili blejzer prilagodi vašoj figuri, nego kupiti manji broj, i delovati kao da se sve vreme gušite u njima.

2. Osmelite se za svetle boje

Žene često posežu za neutralim bojama kako bi bolje i lakše kombinovale garderobu. Ipak, manjak jarkih, ili bar svetlih boja u vašem garderoberu može se pokazati kao ozbiljan nedostatak.

Živahne boje na vama probudiće i mladost i život u vama, i uticati na to kako vas drugi vide. I pazite – nemojte mešati vedrinu sa neozbiljnošću.

Ako pažljivo birate i kombinujete garderobu, i u vedrim bojama izgledaćete ozbiljno i dostojno poštovanja. Upamtite, sve je uvek u stavu.

Ako vam je teško da naglo pređete na nove boje, barem u svoje postojeće odevne kombinacije ubacite neki vedar detalj. Na kraju krajeva – proleće to i zahteva.

Shop @aylin_koenig’s spring layers with a screenshot by downloading the LIKEtoKNOW.it app | Get more @liketoknow.it.europe looks by following her there too | http://liketk.it/2v2P9 #liketkit #LTKeurope #hmootd #midiskirt #floralprint #ootdmagazine #aylinkoenig #streetstyleluxe #sweaterweather #cowboyboots

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Mar 24, 2018 at 1:00am PDT

3. Usudite se da pokažete noge

Naravno da ovo ne znači da minimalizujete svoje suknje i pantalone, kako to žene ponekad nevešto čine.

Trudite se da uvek budete u dobroj formi, a pri izboru suknji nemojte birati one do poda. Suknje srednje dužine ovog proleća su u trendu. Ukombinujte ih sa svetlom lepršavom bluzom dugih rukava, i birajte vedre dezene.

4. Koristite trikove da vam noge izgledaju duže

Caka je mnogo. Jedna od njih jesu visoke potpetice. Sa druge strane, i uske farmerice mogu učiniti da vaša figura izgleda vitkije, a džins će svakako podmladiti vašu pojavu.

5. Prevarite gravitaciju

Znate na šta mislimo. Dajte sve od sebe da vam grudi i zadnjeca izgledaju čvrsto i podignuto. Prvi korak je redovno vežbanje.

Sa druge strane, komadi na koje posebno treba da obratite pažnju jesu – donje rublje i pantalone.

Pažljivo birajte grudnjak; on može promeniti izgled vaše figure i do 50%.

Takođe, birajte pantalone koje nisu 100% pamučne, već u sebi imaju i malo elastina, tj. materijala koji će činiti da sve na vama izgleda zategnutije nego što, možda, jeste.

Ako još uvek niste zadovoljni svojom figurom, slobodno kombinujte džins sa tunikom ili džemperom vedrih boja. Ova kombinacija uvek izgleda mladalački i hipi.

Bank Holiday Monday here we come! Today is all about relaxing so why not book an at home massage from @secretspauk ? 💆🏼‍♀ 📸 @happilygrey .

A post shared by Secret Spa | Mobile Beauty (@secretspauk) on Apr 2, 2018 at 12:05am PDT