NAJEFIKASNIJA METODA: Evo kako se zauvijek riješiti SMRDLJIVIH stopala sa đumbir-pireom!

72

Čak i najuporniji čisti ljudi mogu imati problem sa smrdljivim stopalima i uzrokovan je kada se prekomjerno znojenje kombinuje sa bakterijama. Postoji mnogo jednostavnih tretmana koje su na raspolaganju za rješavanje ovog problema.

Postoje različiti prirodni lijekovi koje vrijedi probati da se otarasite smrdljivih stopala.
Moraš ih pratiti samo neko vreme i dobiti najbolje rezultate. Neki od njih mogu riješiti problem u roku od jedne sedmice.

Kako se prirodno osloboditi smrdljivih nogu

Sirće
Jedan od najkorisnijih sastojaka u oslobađanju smrdljivih nogu je sirće, jer stvara sredinu u kojoj bakterije ne mogu preživjeti. Možete koristiti jabukovo sirće za ovaj lijek.

Dodajte ½ šolje sirćeta i 6 do 8 šoljica vruće vode. Potopite stopala deset do petnaest minuta i nakon toga operite stopala sapunom, tako da možete ukloniti miris.

Soda bikarbona
Dodajte sodu u toplu vodu (1 kašičicuza svaku četvrtinu vode) i potopite stopala petnaest do dvadeset minuta. Ovu metodu možete ponoviti svake noći.

Đumbir
To je sjajno i efikasno rješenje za smrdljive noge, a također uklanja toksine i sprečava rast bakterija.

U početku bi trebalo da napravite pire od korijena srednjeg đumbira i stavite u 1 šolju vruće vode u trajanju od deset do petnaest minuta. Koristite filter za kafu kako biste napunili rastvor.

Koristite glatku tečnost da masirate stopala, svake noći prije nego što odete na spavanje. Da bi se dobio pozitivan rezultat, ovaj metod treba ponoviti dvije sedmice.