Najpouzdaniji sanitetski prevoz Novi Sad

Sanitetski prevoz pacijenata je usluga koja pruža podršku ljudima koji su otežano ili potpuno onemogućeni u kretanju. Support NS-Handycab je prvo preduzeće u Srbiji koje se registrovalo za pružanje ove vrste usluga. Nakon 10 godina rada u javnom zdravstvu i od 2007. godine u Handycab-u, trude se da profesionalizam bude osnov svakog posla koji obavljaju. Kao i drugi, mogu da pričaju o vozilima, nosilima, radnom vremenu i slično, ali su svesni da je najbitnije istaći da je čovek na prvom mestu.

Za 16 godina rada su obavili preko 25.000 prevoza, vozili su po Novom Sadu, Srbiji, čitavoj Evropi i delovima Azije. Raduju se sa pacijentima na krštenjima i svadbama, objašnjavaju im rezultate dijagnostike i lekarske rečenice sa pregleda, ali i tuguju sa njima posle loših vesti. Uvek dobijaju reči hvale za medicinskog tehničara i vozača-profesionalca, koji su zaduženi za udoban i bezbedan prevoz pacijenata.

Usluga prevoza pacijenata se može zakazati tamo gde je to pacijentu potrebno ili gde su oni bitni, kao što su dijagnostika i pregledi. Takođe, mogu sačekati pacijenta ako je to potrebno ili ostaviti invalidska kolica ukoliko su potrebna za duže zadržavanje. Pored prevoza pacijenata, pružaju i uslugu iznajmljivanja bolesničkih kreveta, invalidskih kolica i ostale opreme koja je potrebna pacijentima. Čovek je najvažniji kako u njihovoj firmi tako i kod pacijenata.

Kako bi se osigurali da su razumeli potrebe pacijenta, prevoz se može zakazati isključivo telefonskim pozivom. Takođe, uvek se raduju kada pacijenti zovu da ih obaveste o novostima ili o tome kako su.

Lokacijski posmatrano, prevoz osoba otežanog kretanja-pacijenata se može podeliti u tri grupe. Prva grupa obuhvata prevoz pacijenta u Novom Sadu, koji može biti jednosmeran ili povratni, u zavisnosti od potreba pacijenta. Najčešće se radi o prevozu pacijenata kod lekara na pregled, kontrolu, dijagnostiku ili poseti deci i prijateljima. Bez obzira na razlog prevoza, ekipa Handycab-a je obavezna da se pobrine za pacijenta.

Kao što smo već pomenuli, naša firma ne samo da se bavi sanitetskim prevozom pacijenata, već smo takođe omogućili i iznajmljivanje bolesničkih kreveta, invalidskih kolica i drugih medicinskih pomagala kako bismo našim pacijentima olakšali boravak kod kuće. Sve naše usluge su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, pa se možete osloniti na nas u svako doba dana i noći.

Pored prevoza pacijenata u Novom Sadu, vršimo i prevoz na dužim relacijama u Srbiji i inostranstvu. Naša vozila su opremljena najsavremenijom medicinskom opremom kako bismo našim pacijentima pružili bezbedan i udoban prevoz, uz poštovanje svih medicinskih standarda.

Kada je u pitanju prevoz pacijenata u inostranstvu, naša firma poseduje dugogodišnje iskustvo u obavljanju ove vrste usluge. Naši vozači su upoznati sa svim procedurama koje su potrebne za prelazak granice i poseduju sve neophodne dokumente, pa se možete osloniti na nas u ovim situacijama.

Iznajmljivanje bolesničkih kreveta i invalidskih kolica takođe spada u našu ponudu. Ova usluga je posebno značajna za pacijente koji se oporavljaju kod kuće i koji su u potrebi za medicinskim pomagalima. Naš tim će Vam pomoći da odaberete pravo medicinsko pomagalo za Vaše potrebe i obezbediti Vam sve neophodne informacije za korišćenje istog.

Ukoliko Vam je potreban sanitetski prevoz pacijenata u Novom Sadu ili bilo gde u Srbiji, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila. Naš tim je dostupan 24 sata dnevno i spreman da Vam pruži neophodnu pomoć i podršku. Bez obzira da li Vam je potrebna pomoć oko prevoza, iznajmljivanja medicinskih pomagala ili bilo čega drugog što je u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem, možete se osloniti na nas da Vam pomognemo u svakoj situaciji.