Napustila je sport i novinarstvo u Srbiji i zaposlila se kao fitnes instruktor NA KRUZERU: Dva dana je imala 28. april, a za 10 meseci je obišla čak 17 zemalja (VIDEO)

Zanimljivosti

Za 10 meseci obišla je 17 zemalja sveta. Kopno je zamenila okeanima i morima i za kratko vreme postala omiljeni fitnes trener i to na kruzeru. Gošća “150 minuta” bila je Sandra Zekić, novinarka i fitnes instruktorka, koja je sa publikom Prve televizije podelila svoje iskustvo sa 10-mesečnog rada na kruzeru.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  

Foto: Prva TV Printscreen

Foto: Prva TV Printscreen

.

Godinama je radila kao reporter Prve televizije, koji se uključivao u program sa teritorije iz cele Vojvodine, a pored toga bavila se boksom i kik boksom. Jednog dana, odlučila je da sa svim tim napravi pauzu i upusti se u nešto potpuno novo. Zahvaljujući tome, danas sebe smatra pravim ženskim moreplovcem.

Sandra Zekić je imala tu sreću i hrabrost da u 42. godini ima priliku da se upusti u nešto potpuno novo, ispočetka.

“Odlučila sam da izađem iz zone komfora i da probam nešto novo. I ne da se nisam pokajala, već očekujem da idem nazad. To je sad malo smešno, jer se uglavnom svi koji odu na kruzer, vrate se umorni. Ja se jesam vratila umorna, ali nisam ni znaka koliko sam umorna. Spavala sam prve dve nedelje non-stop, ali od prvog dana očekujem da se vratim”, izjavila je Sandra.

Njoj nije bio plan da odmah zaradi i uštedi novac, već je imala želju da pronađe posao koji će da voli. Zahvaljujući tome, uspela je i da zaradi ali i da sebi ispuni životnu želju, tako što je uplatila časove surfovanja.

Interesantan momenat tog 10-mesečnog putovanja jeste tzv. “internacionalni krosing”. Sandra je na kruzeru imala dva 28. aprila, a budući da je držala časove fitnesa, sa publikom Prve je podelila kako je izgledalo obavljanje i beleženje tih radnih aktivnosti.

O životu sa 39 različitih nacija na posadi, sličnosti sa Leonardom Dikaprijem iz scena čuvenog “Titanika”, putovanjima na egzotična mesta, pa i o umoru, Sandra je opisala u gostovanju u nastavku:

Read More