Ne lutajte više! Svi beauty trikovi od sada su na jednom mestu!  

Ne lutajte više! Svi beauty trikovi od sada su na jednom mestu!

Autor: Blaženka Vesić

Zamislite da na jednom mestu imate apsolutno sve savete koji se tiču lepote i nege. Da tačno znate na koji način možete ukloniti te dosadne bubuljice i da konačno dođete do glatke kože i blistavog tena? Da otkrijete kako vam kosa uvek može biti sjajna i poslušna? U realnosti nailazite na gomilu oprečnih saveta i potrebni su vam dani da otkrijete šta je čemu namenjeno, a vama rešenje treba odmah!

Pa verovale ili ne, takvom gubljenju vremena je došao kraj!

Svima nama je potrebna najbolja prijateljica koja uvek ima pravi savet i za tren oka nam popravi dan. Ponovo sve izgleda lako i rešivo. Slično je onom osećaju kada imate neki problem i odjednom se pojavi rešenje kao da je sve vreme bilo tu, ali ga niste primećivali?

E pa upravo takav osećaj ćete imati svaki put kada naiđete na bilo koji problem vezan za kožu, kosu, telo… Jer više ne morate da budete same u tome!

Danas sve prave trikove i savete možete stvarno naći na jednom mestu. Čak se ne morate ni pomučiti da dođete do njih, jer se nalaze na Instagram stranici pod nazivom @Ovotaris !

Imajući u na koliko nerazumljivih saveta i „tajni“ nailazimo kada su u pitanju zdravlje i lepota lica, kose i tela, pravo je olakšanje znati da su konačno svi objedinjeni i dostupni svakoga dana!

Kada ste zadovoljni blistavošću kose, lice bez ijedne bubuljice, čak i oči nekako posebno sjaje! Dovoljno vam je da rastresete kosu, nanesete malo šminke i spremni ste da uskočite u bilo koje društvo sa gomilom pozitivne energije koju odašiljete!

A sa druge strane, ko ne voli komplimente? Pogotovo one u kojima je sročeno apsolutno sve, poput: “Pa ti bukvalno sijaš!”

Zvuči poznato, zar ne? Verovatno se već prisećate tog osećaja i osmeh se polako pojavljuje na vašem licu.

Mislite: „Eh, bilo bi super da je uvek tako!“

A zašto ne bi bilo?

Verovatno već odgovarate u sebi: „Pa zato što ne može, nije svaki dan takav.“

Ali, ko vas je u to ubedio?

Ono što uglavnom ne želite da čujete jeste da ste to u većini slučajeva, baš vi. Da, zaista je tako.

Činjenica je da svi imaju dane kada se bez nekog vidljivog razloga osećaju odlično i to je divno, ali vi zaista možete uticati na to da se u svojoj koži uvek osećate sjajno!

https://www.instagram.com/p/B8EXnaGJdqV/

Danas dosta vremena provodimo na Instagramu, društvenoj mreži gde se najčešće predstavlja gotovo idealan život. Iako smo svesni da to nije baš onako kako izgleda, ipak svi želimo da imamo što lepše fotografije i da ih sačuvamo kao uspomenu.

Zato ako vam treba trik da izgledate baš kako ste želeli, sada je lako doći do njega! I to baš na tom istom Instagramu! Negovana i blistava kosa, čisto i nežno lice… Za sve postoji način, a ne radi se ni o kakvim preskupim tretmanima lica ili bezbrojnim posetama frizerima. U pitanju su potpuno prirodni recepti, dostupni svakome od nas na @Ovotaris Instagram profilu!

https://www.instagram.com/p/B7bQtBPJUFd/

Počnite ovako!

Napravite prirodne maske za lice!

Jedna stvar koja nam uvek deluje posebno zanimljivo jesu maske.

Danas su na tržištu dostupne brojne maske za lice koje obećavaju čuda i izgled svetskih lepotica, ali zašto bi uopšte trebalo propagirati da je lepo samo ukoliko izgledamo poput drugih?

Treba imati na umu da mnoge od tih maski u stvari sadrže različite agresivne i štetne sastojke. Njih nikako ne bi trebalo da stavljamo na naše lice, jer mogu načiniti više štete nego koristi. Zato gledajte da maske prvenstveno budu prirodne i od kvalitetnih sirovina , a ne samo trendy.

Prirodni sastojci su uvek pravi izbor za negu lica i tela. Da, priroda je zaista u službi prirodnog, a savršenog izgleda!

Mnoge maske možete napraviti potpuno sami sledeći savete sa @Ovotaris Instagram profila.

A onda uradite i ovo!

Recite “Zbogom” celulitu!

Ta „strašna” reč – celulit!

Da li kada vam neko spomene reč „celulit“ odmah prevrnete očima, pomislite na teretanu, dijetu i kako bi bilo sjajno da ne brinete kako izgledate u kupaćem kostimu?

Odlična vest je da i za taj uporni, dosadni problem isto postoje trikovi koji mogu učiniti da on „pobegne” glavom bez obzira!

Danas živimo u svetu gde su razne informacije svuda oko nas i pravo je olakšanje da ono što nam je zaista potrebno možemo naći na jednom mestu. Savršena koža i kosa uopšte nisu tako daleko kao što mislimo.

Sada je riznica svih beauty tajni i trikova otvorena za vas, zato zapratite @Ovotaris i omogućite sebi da se osećate sjajno svakoga dana!

Definitivno izgledati lepo nikada nije bilo lakše! Zašto onda ne biste iskoristili to?

POVEZANI ČLANCI

Melem za akne, upotreba i recepti!

Lepota


Autor: Ivana Stojanovic

Ulje šafranike, spas za kožu i kosu!

Lepota


Autor: Biljana Jovanović

Bioaktivna kozmetika je kozmetika budućnosti!

Lepota


Autor: Mica Strainovic

Vredi posetiti: Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ u Beogradu!

Lepota


Autor: Zorana Grujin

Muči vas masno teme a suvi krajevi? Niste same!

Lepota


Autor: Ivana Stojanovic

Prirodna nega kose i kako je sprovesti u delo!

Lepota


Autor: Ivana Stojanovic

Medicinska kozmetika se razlikuje od obične!


Lepota


Autor: Ivana Stojanovic

Ove domaće kreme za celulit magično brišu pomorandžinu koru!


Lepota


Autor: Mica Strainovic

Propolis za bubuljice, pčelinji dar za lice


Lepota


Autor: Zorana Grujin

12 čudesnih ulja za bubuljice


Lepota


Autor: Mica StrainovicOriginal Article