Ne svađajte se “do krvi” i ne izgovarajte stvari u afektu!! KRATKI SAVETI za svaki znak Zodijaka – kako da se ponašate u vezi!?

Astro

Iako mnogi od nas misle da samo mi znamo najbolje kako bi trebalo da postupamo u našim vezama, ponekad je dobro poslušati savet “s’ spolja”, jer je drugima lakše da objektivno sagledaju stvari i uvide neke od naših ‘slabih tačaka’.

Izvor: TimesOfIndia  |  

Foto: fizkes/Shutterstock

Foto: fizkes/Shutterstock

.

Ovan

Pažljivo birajte svoje bitke, ne svađajte se “do krvi” I ne izgovarajte stvari u žaru trenutka, jer ćete se sigurno pokajati.

Bik

I vi i vaš partner morate malo da dišete. Dajte svom partneru do znanja da ga volite, ali s vremena na vreme mu dajte i prostora, jer će to i vama prijati.

Blizanci

Nemojte se izgubiti u vezi. Negujte i svoja solo interesovanja. Ukoliko to ne uradite, vremenom ćete početi da zamerate svom partneru.

Rak

Verujte svom partneru, opustite se, izađite iz svoje čaure. On vas voli i sigurno se neće dogoditi ništa loše ukoliko se jednostavno prepustite.

Lav

Neka i vaš partner zablista. Zapamtite da se svet ne vrti samo oko vas. Obasipajte ga pažnjom, jer on to zaslužuje.

Devica

Prihvatite i shvatite da ljudi greše. Nemojte biti strogi prema svom partner, jer ne biste voleli ni da vaš partner vama lovi svaku grešku, analizira je i od nje pravi veći problem nego što to zaista jeste.

Vaga

Postavite se, zauzmite stav i iznesite i svoje potrebe na videlo. Dobar partner će to poštovati i trudiće da ih ispuni.

Škorpija

Prestanite da se zamarate glupim raspravama, svađama i prepirkama. Ukoliko nastavite sa ljutnjom duže nego što je potrebno, od malog problema napravićete veliki.

Strelac

Vodite računa o svom tonu, svojim pomalo oštrim mišljenjima i pazite na osećanja svog partnera. Ako vam je zaista stalo, pokušajte to malo da uvijete, pre nego što išta izgovorite.

Jarac

Opustite se! Vaš lični i vas poslovni život su dva odvojena segmenta, ne dozvolite im da se mešaju.

Vodolija

Prestanite da glumite sveznalicu. Ako nešto znate, ne morate to svima da obelodanite. Ponekad i vaš partner želi da bude taj koji će nešto uspešno da razreši.

Ribe

Nemojte stalno da se predajete. Neke borbe moraju da se izbore do kraja, u suprotnom će vam se ljutnja nagomilavati dok ne puknete.

Read More