Nećete vjerovati kako ona izgleda danas: Nekada je bila najzgodnija glumica u seriji “Čuvari plaže” (Foto)

Jedna od svakako najomiljenijih serija svih vremena jeste legendarna Baywatch, to jeste Čuvari plaže. Jedna od glumica koje su tu seriju učinile tako uspješnom jeste i Yasmine Bleeth, američka glumica rođena 1968. godine u Njujorku. To je ujedno bila i najveća i najpoznatija uloga ove glumice, iako je joj ova serija otvorila vrata ka mnogim reklamnim kampanjama i mnogim snimanjima. Atraktivna Yasmine je bila jedna od najzgodnijih glumica svog vremena, a i u seriji je tumačila lika koji je zahvaljujući njoj imao jako puno fanova.

Ono što je malo poznato javnosti, jeste da se Yasmine borila sa ovisnošću o kokainu, te da je više puta bila i na rehabilitaciji, ali je ponovo padala pod utjecaj ove opojne droge. U jednoj takvoj klinici, kada je dobrovoljno ušla kako bi se riješila tog pakla, upoznala je i svog sadašnjeg muža, Paula Cerritoa. Par se odlučio vjenčati 2002. godine i danas žive u Los Angelesu. Ono što je jako čudno za sve one koji su voljeli popularnu seriju Čuvari plaže, jeste da je Yasmine danas neprepoznatljiva. Nabacila je puno više kilograma nego dok je glumila u toj sceni, a čini se kako više uopšte ne vodi računa o tome kako izgleda. Jednu fotografiju ove glumice koja je zabilježena nedavno u javnosti, imate priliku pogledati u nastavku članka.

Mnogi iskazuju žaljenje što je glumica dopustila da joj karijera propadne, te što nije bila dovoljno uporna da se nakon što se riješila bitke sa kokainom, vrati u svijet poznatih, kako bi zasigurno imala blistavu karijeru. Ipak, ona je zadovoljna životom koji živi sa svojim suprugom i sretna je.

Original Article