Serena objavila sliku nakon drame na US openu: Niko nije mogao zamisliti da će uraditi ovo (Foto)

Jedna od najboljih svjetskih teniserki ovih dana je itekako u centru medijske pozornosti, nakon drame kojoj su svjedočili navijači sa tribina, ali i oni ljubitelji tenisa sa malih ekrana, koja se odvila dok se igralo žensko finale US opena. Naime, tu se popularna Serena Williams žestoko posvađala sa sudijom Karlosom Ramosom, a situacija je eskalirala kada ga je teniserka nazvala lopovom koji joj je ukrao poen. Svi su bili šokirani ovim ponašanjem teniserke, koja je na kraju i izgubila taj meč. Nakon burne reakcije i poznatih, ali i običnih smrtnika, Serena je na svom Instagram nalogu objavila jednu sliku, kojom je oduševila sve one koji su je kritikovali.

Naime, Serena je objavila fotografiju sa svojom kćerkom Olimpijom Ohanijan, koju je dobila u braku sa suprugom Aleksisom Ohanijanom. Na ovaj način je pokazala i svoju nježniju stranu, što se ne dešava baš često, pa su njeni fanovi odlučili da joj oproste incident koji se desio u finalu i da joj još jednom iskažu bezuslovnu podršku, kako zbog njenog talenta, tako i zbog nje same, njenog karaktera i temperamenta, koji je dio slike koju javnost ima o Sereni, iako ju je toliko puta doveo u nevolju.

Podsjećamo, svađa između Serene i sudije Karlosa, počela je kada ju je Ramos opomenuo zbog kratkog razgovora sa stručnim štabom, a nastavila se kada joj je oduzet poen zbog druge opomene. Serena je nazvala sudiju lopovom i zahtjevala izvinjenje, zbog čega joj je on oduzeo i gem. Nije uspjela suzdržati ni suze, pa su tako mnogi pisali komentare kako je ovim činom Serena pokušavala samo da obrani sebe. Ipak, njeno ponašanje nije bilo prikladno, zbog čega se opravdava i sudijina odluka.

Original Article