NEISPUNJAVAJUĆI RUTINSKI SEKS, MANJAK INTIMNOSTI… NEKADA SU MUŠKARCI BILI TI KOJI SU NEVERNI, DANAS SE SITUACIJA PROMENILA: OVO su razlozi sve češće ŽENSKE PREVARE!

Američka autorka Vensdej Martin izazvala je burne reakcije na temu ženske lojalnosti. Pre svega, zato što je ona iznela jednu tvrdnju o ženskim prevarama.

 

Osim što je navela da je nevernost među ženskom populacijom u sve većem porastu od 1990. godine, Vendej je istakla da nedostatak intimnosti, ali i kakav tip muškarca žene biraju za avanturu:

 

„Za mnoge, biti neveran u bilo kojoj formi nezamisliva je izdaja bračnih zaveta, ali na neki način te žene nisu posebne. Njihovi problemi: neispunjavajući rutinski seks, manjak intimnosti sa suprugom odnosno partnerom ili žudnja za seksualnom raznolikošću, daleko su od jedinstvenih. Ono što je jako bitno je da ni jedna od tih žena nije htela da odustane od svog braka niti je volela svog supruga manje. Bile su u iskušenju da seksualno ispunjenje traže na drugom mestu, dok bi u prošlosti možda jednostavno živele s tim“, istakla je Martinova.

foto: Profimedia

Vensdej je istakla da žene obično kada traže partnera za zabavu sa strane, obično biraju atraktivne muškarce koji nisu emocionalno zahtevni te samim tim neće insistirati na zbližavanju.

 

Istaknuto je da žene najlakše u komunikaciji sa ljubavnicima stupaju preko interneta, tj. društvenih mreža.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Dnevno, Super zena / Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

SVI JEDVA ČEKAMO DA PROBUŠIMO UŠI NAŠIM MEZIMICAMA: Sad pedijatar upozorava da SNOSITE odgovornost za ove probleme

UZ NOVI SAKO UVEK DOĐE I KOMAN TKANINE: Niko nema pojma čemu služi, a ima čak 3 DOBRA RAZLOGA!

SVI OTVORIMO ŠAMPON DA GA POMIRIŠEMO, A URADILI SMO UŽASNU STVAR: Rok trajanja proizvoda mnogo je kraći od datuma naznačenog na pakovanju! TRIK JE U OVOJ OZNACI!

NIJE NIMALO PRIJATNO: Inteligentne žene imaju ovu ODVRATNU naviku koja svima ide na živce!

 


Kurir

Autor: 
Kurir