Neverovatna situacija: KENGUR pokušao da UDAVI PSA, pa se POTUKAO sa vlasnikom (VIDEO)

Zanimljivosti

Australijanac Mik Moloni iz Mildurija našao se juče u neobičnoj situaciji kada se potkuao sa kengurom, koji je pokušao da utopi njegovog psa.

Izvor: klix.ba/L. R.  |  

.

Naime, ovaj Australijanac je bio u prirodi sa svoja dva psa, a u jednom trenutku zatekao je kengura kako u reci Mari pokušava da udavi jednog od njegovih ljubimaca.

Moloni je pokušao da ga uplaši sa obale, ali kada to nije uspelo, skočio je u reku, trčao kroz vodu i suprotstavio se kenguru visokom dva metra.

On je tom prilikom odlučio da se suprostavi kenguru i udari ga kako bi spasio svog psa, ali kengur mu je odmah uzvratio udarac, nakon čega su njih dvojica ušli u pravi okršaj.

.

Mik Moloni je za medije rekao kako je kengur izgledao ozbiljno i poprilično jak, dok su se borili u vodi. Srećom, Mik je instruktor borilačkih veština i nekadašnji policajac, pa se uspešno izborio i prošao bez ozbiljnih povreda.

Njegov mobilni telefon je prilikom borbe u jendom trenutku upao u vodu, ali je uspeo da zabeleži ključne trenutke ove neobične situacije. Snimak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama gde su ljudi divili njegovoj hrabrosti.

Read More