Njemu je bilo 18, a njoj 71 godina KADA SU SE VENČALI: Upoznali su se na SAHRANI njenog sina, a evo kako sada proslavljaju važan dan (VIDEO)

Životne priče

Geri Hardvik je imao samo 18 godina kada je 2015. godine oženio tada 71-godišnju Almedu i to samo dve nedelje nakon upoznavanja na sahrani njenog sina.

Izvor: Jutarnji.hr/J.D.  |  

.
.

Njihova svadbena ceremonija koštala je samo 200 dolara, a od tada svoju ljubav redovno dele na TikToku. Međutim, njihov profil je prijavljen zbog neprimerenog sadržaja.

To ih nije sprečilo da i dalje šire svoju ljubav, a Geri je sada ‘svojoj lutki‘ uputio i onlajn čestitku povodom njenog 80. rođendana.

“Uklonili smo neke od naših sadržaja koji su bili prijavljeni zbog ‘seksualno eksplicitnog sadržaja‘”, otkrio je Geri njihovim vernim pratiocima, kojih ima više od 50.000.

Uprkos njihovoj velikoj razlici u godinama, par tvrdi da su jako zaljubljeni.

“Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove koje smo uvek savladavali, a gledajući unazad, to nas je uistinu samo ojačalo”, rekao je Geri.

Otkrio je i da su ga oduvek privlačile starije žene, a to je prvi put primetio kad se sa samo osam godina zaljubio u svoju učiteljicu iz škole. Zaljubljeni mladić otišao je toliko daleko da je čak istetovirao svoje i Almedino ime na svojim prsima.

.

“Almeda je toliko mlada u duši da nam godine nikada ne smetaju, nikada zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišao moje molitve onoga dana kada je ona ušla u moj život”, rekao je zaljubljeni Geri.

Priznao je i da im 2021. nije bilo lako jer su se oboje borili sa korona virusom, no činilo se da su se i dobro zabavljali tokom karantina – mazili su se i pevali serenade jedno drugome.

Geri danas ima 26 godina, a njegova je supruga nedavno proslavila 80. rođendan. Svojoj supruzi tepa da je ona ‘njegova lutkica‘, a opisuje je kao najčudesniju suprugu na svetu.

“Srećan rođendan najčudesnijoj ženi na svetu. Danas nije samo tvoj dan, nego što je najvažnije, danas slavimo rođenje tako divne i istinske žene zlatnog srca. Ja sam najsrećniji muž jer se svakog dana budim pored tebe. Činiš me najsrećnijim čovekom svakog dana i želim da te zauvek činim najsrećnijom ženom”, poručio joj je putem Instagrama.

“Zaslužuješ ceo svet i do poslednjeg ću daha naporno da radim da ti to i pružim. Svi moji najsrećniji trenuci su upravo oni koje delim sa tobom. Nadam se da ćeš danas proslaviti najbolji rođendan i nadam se da ćeš uživati u svim svojim iznenađenjima, ljubavi moja. Slavimo moju kraljicu! Srećan ti rođendan, lutko moja”, ovim rečima je završio svoju rođendansku čestitku!

Geri je takođe otkrio da je svojoj supruzi pripremio i romantičnu večeru.

“Losos i vino, stvarno dobro vino, za večeru, rođendanska torta i iznenađenje za moju lutku”, otkrio je Geri.

Read More