NJIHOVE INTIMNE FOTKE SU ODUŠEVILE SVET: Postali su viralni, a onda je plus sajz devojka dobila udarac sudbine koji će vas ostaviti bez teksta

U okviru edicije Huffington posta sa intimnim fotografijama zaljubljenih parova, pojavile su se radovi autorke iz Teksasa Brije Teri (Wolf Rose Photography) koji su pažnju privukli zbog neobičnog izgleda dvoje verenika. Na snimanju su bili opušteni, istetovirano polugoli, a u prvom planu je Stefani – plus sajz manekenka.

 

 

“Bila sam toliko nervozna kad je trebalo da nam pokaže fotke”, ispričala je Stefani nakon ovog iskustva.

 

“Nisam znala šta da očekujem, ali kad sam videla album, šokirala sam se. Samoj sebi sam izgledala toliko zaljubljeno i puno samopouzdanja. Nikad se nisam osećala toliko privlačnom. Mislim da svaka osoba treba da vidi sebe u ovom svetlu, to ti na neki način otvori oči”, poručila je svima koji se osećaju nesigurno zbog svog izgleda.

 

Ali nisu svi imali isto mišljenje o ovom potezu. Ubrzo nakon što su postali poznati na društvenim mrežama širom sveta, Stefani su na poslu pozvali na razgovor. Rekli su joj da ih brine efekat koji bi njena popularnost mogla da ima na imidž njihove kompanije. Nekoliko dana kasnije dobila je otkaz.

 

 

“Nije postojala šansa da se odbranim i sačuvam svoju poziciju, videlo se da je to njihova definitivna odluka. Dala sam toj kompaniji više od godinu dana života, bila sam posvećen i uzoran radnik, preda mnom je bilo unapređenje, a sve se srušilo preko noći zbog nečega što nema nikakve veze s poslom. Zaista nisam mislila da bilo ko ima pravo da te otpusti zbog onoga što radiš u svoje slobodno, privatno vreme”, ispričala je Stefani.

 

 

Stefani je zasmetalo što je nastradala zbog nečega što joj je toliko značilo u životu i pomoglo joj da učvrsti svoje samopouzdanje i osećaj seksepila. Kako kaže ne kaje se zbog svog izbora i ponovo bi uradila isto. Stefani i Arin neće dozvoliti da im ovaj događaj pokvari bilo šta u životu, posebno sad kad su dobili najlepše vesti – da će postati roditelji.

 

 

(Kurir.rs/Buzzfeed, Foto: Printscreen/FB)

 

NE PROPUSTITE

ISPOVEST BOSANKE KOJA ŽIVI SA MUŽEM U INOSTRANSTVU: Uzela sam 150 evra da kupim poklone svojima, a njegova reakcija me uništila!

(VIDEO) ZATRUDNELA JE I NIKADA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA NA PREGLED: Rodila je bebu kakva se rađa jednom u 625 miliona slučajeva

(VIDEO) MUŽ JU JE VARAO MESECIMA DOK JE BILA TRUDNA: Nekima je ovo noćna mora, a ona se zahvalila svom suprugu!

 


Kurir

Autor: 
Kurir