Nova ECCO radnja: Raj za ljubitelje kvalitetne obuće od sada i u SC Ušće

(foto: PR)

Za sve ljubitelje lagane i udobne obuće koja je uz to kvalitetna, moderna i atraktivna, ove nedelje je u SC Ušće otvoren pravi mali raj – nova ECCO radnja.

Otvaranju nove radnje prisustvovao je veliki broj zvanica koje su imale priliku da se i same uvere u udobnost i kvalitet izrade ECCO obuće, a poznata voditeljka Marina Kotevski prva je probala obuću iz nove kolekcije i nije krila svoje oduševljenje.

(foto: PR)

Uz izuzetnu udobnost, visoki kvalitet materijala i inovativni dizajn ECCO se nalazi u samom vrhu proizvođača obuće. Za postizanje velike izdržljivosti i dugog trajanja obuće, ECCO koristi visoko specijalizovani proizvodni postupak direktnog brizganja, u kojem drži vodeći svetski položaj.

Svetski brend cipela kombinujući stil i udobnost, gradi svoj uspeh na dizajnu i kvalitetu kože, te inovativnoj tehnologiji. ECCO je jedan od retkih velikih proizvođača cipela na svetu koji poseduje i upravlja svim aspektima poslovanja – od dizajna, preko sopstvenih štavionica do proizvodnje i maloprodaje. Takođe je među najvećim proizvođačima visoko kvalitetne kože.

ECCO ove jeseni i zime nudi božanstvenu obuću za žene i kožnu galanteriju, u bež, braon, ružičastim tonovima sve do bordo crvene. Bezvremenska silueta, kao što je ranac, ponovo je u sedištu mode. ECCO nudi širok izbor novčanika kao i torbi od vrhunskih materijala, jedinstvenog oblika i funkcije. Obuća za muškarce ispunjava sve ukuse – sportske, mladalačke, poslovne sa imperativom na udobnosti. U ECCO radnji naći ćete patike, elegantne cipele, sportske za izlazak, kao i zimske za hladne dane.

(foto: PR)

Sa posebnom pažnjom se kreira dečija obuća, posebno zimska. U ECCO UKIUK kids čizmicama deci će noge biti uvek suve i tople, bez obzira na sneg i minus, dok se sankaju. Čak i najmlađi razlikuju udobnu od neudobne obuće, zato se raduju kada počnu da nose ECCO.

(foto: PR)

ECCO prodavnice nalaze se i u Shopping centru Big Fashion, kao i na adresi Uzun Mirkova br. 5, u Beogradu.