Nove pogodnosti za kupovinu karata za Diznijevu „Čaroliju na ledu“

Foto: Promo

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput „Sad je kraj“ i „Na leto“. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice „Žuto pače“. Proživite ponovo „Priču drevnu tu“ kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da „Budu njihovi gosti“.

Publika će ovu avanturu moći da pogleda u petak 1. novembra u 19 časova, subotu u 11, 15 i 19 časova ili u nedelju u 11 i 17 časova.

Ulaznice se mogu nabaviti i online, putem sledećeg linka:

https://www.tickets.rs/program/disney-on-ice-carolija-na-ledu-859

Karte za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u prodaji su od 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1.000 do 4.500 dinara i to:

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.000, 1.300, 1.700, 2.200, 2.600 i 3.750 dinara.

Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.250, 1.500, 1.900, 2.500, 2.900 i 4500 dinara.

Od 1. septembra su i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – „Porodičnih paketa“: *za kupovinu 4 karte popust od 15%, *za kupovinu 3 karte popust od 10% Popust ne važi za karte u VIP parteru.

Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte se mogu kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate. Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Rezervacije i informacije o kartama možete dobiti pozivom na broj [+381 11 3340 410]. Za kupovinu i informacije o paketima karata saznajte više na https://www.taramountfilm.com/.

Budite u toku sa svim vestima prateći društvene mreže:

Facebook: https://www.facebook.com/TaramountFilm/

Twitter: @TaramountFilm #DisneyOnIce #CarolijaNaLedu

YouTube: https://www.youtube.com/user/Taramount

Instagram: @taramount.film

Predstavnici medija više informacija mogu da potraže na www.feldentertainment.com

Fotografije možete pronaći na www.FeldEntertainment.com/hrp (korisničko ime: feldmedia; šifra: photos).

PROMO TEKSTOriginal Article