Numerologija ljubavi: SAZNAJTE IMA LI VAŠA VEZA BUDUĆNOST ILI NE!

  Numerologija ljubavi: SAZNAJTE IMA LI VAŠA VEZA BUDUĆNOST ILI NE!

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Neki partneri nalaze se u karmičkoj vezi. Morali su se upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije

  Bolje je kad partneri imaju različite bioritamske brojeve jer se tada dobro nadopunjavaju, smatraju astrolozi. Oni u takvim kombinacijama lakše prolaze kroz krizna stanja u vezi.
  Inače, bioritamski broj se dobiva sabiranjem iz datuma rođenja, a otkriva kako funkcioniramo tokom dana, kakve su nam navike i potrebe. To je broj koji može pokrenuti našu energiju, ali je i blokirati.

  Dobiti bioritamski broj iz datuma rođenja je vrlo jednostavno.

  Na primjer, ako ste rođeni 25.6. saberite sve brojeve 2+5+6=13, nakon toga to svedite na jednocifreni broj 1+3=4. Znači vaš bioritamski broj bio bi 4.

  Zatim, na isti način izračunajte bioritamski broj partnera. Na primjer, ako je rođen 14.3 zbrojite 1+4+3=8. Njegov broj je 8.

  Na kraju napravite sinastriju (analizu koja uspoređuje dinamiku vaše energije s energijom druge osobe) bioritamskog broja zbrajanjem vašeg i partnerovog broja 4+8=12, 1+2=3. Znači, vaš broj kao para je 3.

  Zapamtite da broj uvijek na kraju mora biti jednocifren.

  Sinastrijski broj vašeg zajedničkog bioritma i šta to otkriva o vezi:

  Broj 1
  Vaša veza je vrlo racionalna i stoga ima dobar potencijal da potraje. Broj 1 u numerologiji simbolizira snagu, a ako se uz to partneri kvalitetno nadopunjuju, tada se može reći da su dobra i perspektivna kombinacija. U ovoj vezi partneri samo trebaju biti oprezni da ne gube energiju na nebitne sitnice te da time ne opterećuju svoj odnos.

  Broj 2
  U ovoj vezi ne cvjetaju ruže jer je u njoj jedan od partnera uvijek na neki način zablokiran te čak iskorištavan od druge strane – od partnera koji je preuzeo ulogu vođe. U ovakvoj kombinaciji uglavnom bolje prolazi onaj tko ima neparni bioritamski broj. Partner sa parnim brojem zna iz veze izvlačiti financijsku korist iz veze.

  Broj 3
  Ovdje se radi o vrlo emotivnoj vezi prepunoj strasti, ljubavi i senzibilnosti u kojoj obje strane ispunjavaju emotivna očekivanja. Takva veza ima velike šanse da dugo potraje.
  SAVRŠENO SE NADOPUNJUJUNajbolje kombinacije: Znakovi Zodijaka koji su idealni zajedno

  Broj 4
  Ova kombinacija nije nimalo laka za privatni emotivan život, bolja je za neku poslovnu saradnju. U ovakvoj vezi zna biti puno problema i prepreka koje je teško riješiti. Također, nakon početnih emocija i strasti, dolazi do sve učestalijih prepirki, prigovaranja i okrivljavanja što najčešće rezultira prekidom.

  Broj 5
  Ovu kombinaciju možemo nazvati uspješnim spojem koji počinje s prijateljstvom, a tako se i nastavlja. U ovakvoj vezi partneri imaju slobodu biti ono što jesu, a samim time su predodređeni za uspjeh na ljubavnom planu.

  Broj 6
  Ovakva veza lako može završiti brakom jer je često uspješna i funkcionalna. Za oba partnera na prvom mjestu je porodica i čvrsto se drže zajedno.

  Broj 7
  Partnerima u ovoj kombinaciji nije uvijek lako i važno je da budu obzirni jedno prema drugome. Iako se na duhovnoj razini mogu dobro slagati, ostali aspekti mogu se pokazati napornima, poput ispoljavanja ljubomore i nepovjerenja. Održati ovakvu vezu dugom vrlo je izazovan zadatak.

  Broj 8
  Partneri u ovakvoj vezi žive mirno i harmonično, ali nedostaje im strasti. Također, radi se o finansijski stabilnom odnosu. Ako nekim slučajem prekinu, brzo se pomire i nastavljaju živjeti zajedno.

  Broj 9
  Tu su se partneri našli u karmičkoj. Jednostavno su se morali upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije.

  Broj pregleda:
  56

  2021-01-19
  Aura RedakcijaOriginal Article