Numerologija otkriva baš zdravstveni bilten: KOME PRIJETI INFARKT, A KO PUCA OD ZDRAVLJA?

  Numerologija otkriva baš zdravstveni bilten: KOME PRIJETI INFARKT, A KO PUCA OD ZDRAVLJA?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Svaki datum rođenja je na svoj način poseban i može nam otkriti puno detalja o našem zdravlju

  Ukoliko želite da saznate kakav tempo vam ogovara, dali postoji aspekt koji narušava vašu vitalnost i zdravlje, potrebno je sabrati sve brojeve iz datuma rođenja i svesti na jednocifren. Dobijeni broj otkiva na šta je potrebno obratiti više pažnje i izbeći eventualne zdravstvene tegobe.

  Pa na primjer, ako ste rođeni 17.9.1978, vaša računica bi bila

  1+7+9+1+9+7+8=42=4+2=6, pa je vaš broj šest.

  Broj 1– Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 1 to znači da je u vašem datumu rođenja naglašena Sunčeva energija. Osobe sa ovim brojem treba da obrate pažnju na dinamiku i pokrete, jer velika potrošnja energije, malo sna i mnogo stresa mogu izazvati dosta problema sa cirkulacijom, visokim pritiskom i srcem. Preporuka je više odmora, adekvatna ishrana koja se zasniva na voću i povrću žute boje. Preporučljivo izbaciti bijeli šećer iz upotrebe.

  Broj 2 – Ako ste sabiranjem dobili broj 2 to znači da imate naglašenu Mjesečevu energiju u datumu rođenja. Osobe sa naglašenim brojem 2 imaju probleme sa crijevima, grčevima, lošim snom i slabim varenjem. Kako se broj 2 vezuje za emociju potrebno je izbjegavati stres, jer u suprotnom se mogu dešavati brojne zdravstvene komplikacije. Unos magnezijuma i ostalih vitamina preporučljiv je za osobe sa brojem 2.

  Broj 3 – Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 3 to znači da imate naglašenu energiju Marsa sto inicira čestim sukobima. Meditacija, yoga, zdrav san i ishrana u velikoj mjeri mogu pomoći da se reguliše energija. Osobe sa brojem 3 treba da konzumiraju najvise crveno voće, ali i različite začine, kako bi se došlo do ravnoteže i balansa.

  Broj 4 – Ako ste sabiranjem dobili broj 4 to znači da imate naglašenu energiju Merkura. Ovaj broj donosi promjenjivo raspoloženje i u velikoj mjeri može uticati na odnos sa sredinom, kao i sa bliskim osobama. S’ obzirom da su ovo veoma osjetljive osobe, poželjno je da u određenim vremenskim intervalima primjenjuju psihoterapiju koje će ih ojačati i doprinijeti usvajanju boljih i pozitivnijih životih stavova. Žitarice su veoma važne u svakodnevnoj ishrani osoba sa brojem 4.

  Broj 5 – Dobijeni broj 5 ukazuje da imate naglašenu energiju Jupitera. Najveći neprijatelj zdravlja kod ovih osoba su česti premori, brz ritam života bez odmora i glavobolje. Redovni noćni san umanjiće napetost i nervozu. Osobe sa naglašenim brojm 5 u datumu rođenja treba da konzumiraju namirnice ljubičaste boje. Uravnotežen život i dobar san su od ključnog značaja za ove osobe jer ih to na određen način regeneriše i obnavlja njihovu vitalnost.

  Broj 6 – Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 6 to znači da imate naglašenu energiju Venere. Ovo inicira na moguće probleme sa plućima i pojačanu osjetljivost. Osobe sa brojem 6 treba što više vremena da provode na svježem vazduhu i da izbjegavaju cigarete. Slatkiše treba zamijeniti svježim voćem, posebno borovnicama i smokvama. Boravak u tamnim i zadimljenim prostorijama može djelovati destruktivno na osobe sa brojem 6.

  Broj 7 – Ako ste sabiranjem dobili broj 7 to znači da imate naglašenu energiju Saturna. Ovdje je naglašen problem sa nervnom napetošću, živcima i kožom. Osobe sa brojem 7 treba da povedu više računa o njezi kože i izbjegavaju preveliko izlaganje Suncu. U ishranu treba ubaciti pečurke, smanjiti unos mesa na minimum. Saturn se povezuje sa specifičnim aromama i biljem koje ima opor ukus. Takođe je poželjno koristiti zelene jabuke, limun ili kruške.

  Broj 8 – Dobijeni broj 8 znači da imate naglašenu energiju Urana što može donijeti dosta problema sa žučnom kesom om i jetrom. Kod ženskih osoba ovaj broj povezuje se sa područjem genitalija i reproduktivnog sistema. Ovdje je prisutna tendencija ka depresivnom rasploženju. Odmor je od ključnog značaja , kao i uravnotežen dnevni ritam. Za osobe sa ovim brojem poželjno je da konzumiraju što više zelenog povrća, crni čaj i riblje meso.

  Broj 9 – Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 9 to znači da imate naglašenu energiju Neptuna, što govori o sklonosti ka alergijama, padu imuniteta, groznicama, ali i raznim osipima koji se periodično javljaju. Osobe sa brojem 9 ne bi trebalo da konzumiraju tešku i masnu hranu, već da fokus stave ka namirnicama bez suvišnih masnoća. U ishranu treba uvrstiti morske plodove, maslinovo ulje, jela od ribe, limun i egzotično voće. S’ obzirom da se ovaj broj povezuje sa osjetljivošću, ovdje je od velikog značaja uravnotežen život, bez velikih stresova i emocionalnih uzbuđenja.

  Broj pregleda:
  80

  2022-08-27
  Aura RedakcijaOriginal Article