Odaberite drvo i otkrijte na kom životnom polju vas čeka najveća SREĆA OVE JESENI! (FOTO)

Zanimljivosti

Dobro pogledajte ilustraciju i opredelite se za stablo koje vam privlači najviše pažnje, iza svakog od njih se krije zanimljiva poruka.

Izvor: Srećna republika  |  

.
.

Testovi ličnosti najčešće služe za zabavu i razbibrigu, ali isto tako mogu da budu interesantne smernice kad treba da rešite neki problem u životu. Zanimljivi su i kao način da dublje zavirimo u sopstvenu podsvest. Na ilustraciji pred vama nalaze se tri stabla. Iza svakog od njih krije se poruka koja bi mogla da vam bude od koristi tokom predstojeće jeseni.

Sve što bi trebalo da uradite jeste da dobro pogledate sva tri stabla i odaberete jedno koje vam je privuklo najveću pažnju. Iza svakog drveta krije se odgovor na kom životnom polju vas čeka najveća sreća ove jeseni.

Drvo broj 1

Ove jeseni pratiće vas sreća u emotivnom životu. Ukoliko ste u vezi kojom niste zadovoljni, sad je pravi trenutak da pokušate da popravite situaciju ili da, ukoliko u tome ne uspete, promenite emotivni status i ponovo postanete slobodni.

Ako ste, pak, sami i zainteresovani za neku osobu, potrudite se da tokom jeseni budete direktniji i otkrijete svoja osećanja. Emocije će vam biti uzvraćene.

Oni u srećnim ljubavnim pričama mogu da razmišljaju o podizanju veze na viši nivo.

Drvo broj 2

Možda vam promena radnog mesta ili kompanije nije na pameti, ali ove jeseni postoje velike šanse da napredujete na poslovnom planu. Nekima će unapređenje u postojećoj firmi stići iznenada, a neke čeka nova poslovna ponuda.

Iako možda u prvi mah nećete poželeti da izađete iz poslovne rutine, nemojte odbiti poziv na razgovor. Velike prilike često ne izgledaju primamljivo na prvi pogled, ali kad se upustite u razgovor i prepoznate perspektive koje stoje iza nje shvatićete da je to radno mesto možda baš ono za kojim ste čeznuli celog života. Potrebno je samo da budete otvoreni i da direktno tražite ono što želite.

Drvo broj 3

Konačno ćete dočekati trenutak da naplatite svoj rad, znanje i veštine. Ukoliko ste se u poslednje vreme osećali skrajnuto, uprkos rezultatima koje ste postigli, sada je pravo vreme da to otvoreno kažete nadređenima.

Predočite im koliko ste postigli u prethodnom periodu i “provucite” kroz razgovor da očekujete nagradu za trud i zalaganje. Ukoliko nastupite argumentovano, velike su šanse da ćete ove jeseni popraviti budžet i posle dužeg vremena biti zadovoljni standardom.

Read More