OMILJENI SIN DRAGAN VRAĆA SE NA MALE EKRANE! Radoš Bajić najavio: Iznenađenjima tu nije kraj!

Serija „Šifra Despot“ postigla je neverovatan uspeh, a posle kratke letnje pauze ovog vikenda vraća se na program RTV Pinka od 21 sat! Jedan od autora Radoš Bajić najavljuje da ćemo ponovo gledati neke od omiljenih likova iz serije „Selo gori, a baba se češlja“, kao što je Ivan Vučković u ulozi popa Đorđa, kao i glumca koga Bajić posebno ističe kao „svoje čedo, jednog od najboljih srpskih komičara“ Sina Dragana – Nenada Okanovića.

 

Ivan Vučković i Tihomir Stanić
Ivan Vučković i Tihomir Stanićfoto: Promo

I producent serije Željko Mitrović posetio je ekipu na snimanju.

 

„Posle prve sezone mi smo veoma zadovoljni rejtingom i opštim uspehom serije. Trenutno sam okupiran nekim drugim projektima, ali i ti projekti grade platforme i setove za budućnost igranih programa koji su u nekom smislu i budućnost televizije, ajde da kažemo u sledećih deset godina. Sada smo ponovo visokoprofitabilni i, rekao bih, najmoćniji medijski sistem u ovom delu jugoistočne Evrope“, poručio je Mitrović.

 

foto: Promo

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić

NE PROPUSTITE

NEMAMO UMETNIČKU I GRAĐANSKU HRABROST! Zvezda serije Šifra Despot u iskrenom intervjuu: Prolazim kroz teška ISKUŠENJA i PORAZE (FOTO)

PALA PRVA KLAPA SERIJE O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Radoš Bajić ponovo u rediteljskoj fotelji, za sledeću sezonu PRIPREMA PRAVU POSLASTICU! (KURIR TV)

 


Kurir

Autor: 
Kurir