Otkriveno kako je holivudska zvezda završila u kamperu sa petoro dece: “Ima ozbiljan problem”

Showbiz vesti

Zvezda serije Beverli Hils, Tori Speling, postala je glavna tema medija nakon što se saznalo da sa decom živi kao beskućnica.

Izvor: B92.net  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Tori je nekadašnja holivudska zvezda i ćerka jednog od najvećih holivudskih moćnika. Nedavno se razvela od supruga Dina Mekdermota, sa kojim je dobila petoro dece.

Iako je isprva viđena u jednom motelu u Los Anđelesu, sada se saznalo da glumica ipak sa decom živi u kamperu, verovali ili ne.

Navodno je veliki deo imetka njenog oca pripao majci Kendi, čiju je finansijsku pomoć odbila, pa tako sebe dovela u neprijatnu situaciju.

Upućeni tvrde da to nije jedini Torin problem. Naime, ona ima problem sa zavisnošću od kupovine i luksuznim načinom života, navodno, njeni mesečni računi iznose oko 100.000.

“Njenom trošenju nema kraja. Imala je 2016. godine jednu sobu u kojoj je do plafona bilo natrpano kutija koje nikad nije otvorila. U kupatilu je bila nabacana odeća s etiketama, sa cenama”, rekao je izvor.

Pored toga, ona mnogo ulaže i u životinje, pa su tu dodati i troškovi za brigu o njima, a kako se navodi, njihova kuća je jedno vreme kao “jama puna životinja poput zmija, svinja i tvorova”, zaključio je izvor.

S druge strane, ima i onih koji smatraju da bivša zvezda sve radi kako bi promovisala sebe i dobila poziv za neki rijaliti šou, s obzirom na to da joj je novac neophodan, a publicitet joj nimalo ne smeta.

Read More