Otpevao je HIT KOJI SVI ZNAJU, pa se povukao sa scene, preselio u Švajcarsku i POSTAO DOKTOR, a evo i ZAŠTO! (FOTO)

Showbiz vesti

Pevač Zoran Vanev nekada je bio veoma popularan pevač. Njegove pesme “Južna pruga” i “Lila” i dan danas se pevaju, ali je njega nemoguće videti u javnosti.

Izvor: Kurir/ Blic  |  

.

U jeku slave se povukao i dugo se ništa nije znalo o njemu. Zoran danas živi u Švajcarskoj gde je osnovao porodicu i okrenuo se potpuno drugoj poslovnoj delatnosti. On se sada prvenstveno bavi zdravstvom, a kako kaže još uvek se bavi i muzikom, ali ne tako aktivno, budući da nastupa i ide samo tamo gde on želi.

On je rekao da je diplomirao na Fakultetu za prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj.

.

„Imam i dodatnu profesiju, ali muzika meni ostaje kao gen koji je urođen i uvek ću se truditi da budem aktivan pa makar i ovako malo. U zadnjih četiri godine ova dodatna profesija mi je postala glavna, zahvaljujući tome što sam diplomirao na Fakultetu za Prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj“, rekao je Zoran ranije i dodao da je studirao 5 godina od „ponedeljka do petka, bez pauze“, a svakog vikenda je izučavao konvencionalnu medicinu.

Kako kaže to je bio razlog zašto se povukao sa scene.

„Zato sam i nestao sa estrade, ali se ne kajem uopšte, zato što se sada bavim jako korektnim poslom. Imam svoju praksu u Cirihu već četri godine i kao doktor prirodne medicine sam priznat kod zdravstvenih osiguranja“, otkrio je Vanev.

Ako je sudeći prema Zoranovim objavama na društvenim mrežama on živi život punim plućima i često putuje.

Read More