Ovi horoskopski znakovi vole SLOBODU i brzo PREKIDAJU VEZE: Da li ste među njima?

Astro

Saznajte koja četiri predstavnika zodijaka vole slobodu i brzo prekidaju veze!

Izvor: index.hr  |  

Ilustracija; Foto: Aquarius Studio/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Aquarius Studio/Shutterstock

.

Ljubav je prekrasna, ali ponekad i komplivana. Osim toga, postoje i ljudi koji nisu baš poznati po dugim i stabilnim vezama. Ova četiri horoskopska znaka cene svoju slobodu i često brzo prekidaju veze.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strastvenoj prirodi i velikoj energiji, ali upravo ta strast često može da bude mač sa dve oštrice. Brzo se zaljube, ali se brzo i se “ohlade”. Njihova nestrpljivost i potreba za izazovima često ih vode u potragu za novim uzbuđenjima, ostavljajući iza sebe prethodne veze kao daleke uspomene.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni, komunikativni i uvek u potrazi za zabavom. To ih čini sjajnim partnerima za druženje, ali teže opstaju u dužim vezama. Njihova promenjiva priroda često ih navodi da traže nove osobe sa kojima će razgovarati i istraživati svet.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i često traže partnera koji će da ih obožava. Ipak, kad ta pažnja splasne ili se pojave problemi, Lavovi lako postaju nezadovoljni i brzo završavaju vezu. Njihova potreba za konstantnim oduševljenjem i odobravanjem može da oteža održavanje stabilne veze.

Strelac

Strelčevi su avanturističkog duha i vole slobodu i nezavisnost. Dok su u vezi, često osećaju potrebu za istraživanjem i putovanjem što može da dovede do nesuglasica sa partnerom koji želi stabilnost. Strelčevi se brzo dosađuju i često traže nove izazove izvan veze.

Read More