Ovnovi će DANAS naići na NERAZUMEVANJE voljene osobe, Rakovima SMETAJU kolege, a Device u partnerskim odnosima obuzima LJUBOMORA

Astro

Evo šta su zvezde pripremile za vas ovog ponedeljka.

Olga Savić  |  

Foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock

Foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock

.

OVAN

Osećate se stegnuto u trenutnim poslovnim okolnostima i razmišljate o načinima na koji biste mogli poboljšati finansijsku situaciju. Komunikacija sa nekim neće doneti željene rezultate. Između vas i partnera danas postoji nerazumevanje.

BIK

Iako ćete imati mnogo komunikacije i poslovnih razgovora, nećete biti zadovoljni onim što postignete. Smatrate da se vi i sagovornik niste razumeli na pravi način. Maštate o susretu sa bivšim emotivnim partnerom. Spustite se na zemlju i ne vraćajte se u prošlost.

BLIZANCI

Svojim postupcima možete provocirati kolege ili saradnike. Nemojte stvarati neprijatne situacije, potrebna vam je podrška drugih za vaše planove. Ni vi ni emotivni partner se danas ne ponašate korektno jedno prema drugom. Loša komunikacija.

RAK

Danas kao da će kulminirati i vaše loše raspoloženje, samo podgrejano situacijama u poslovnom segmentu. Smeta vam odnos nekih kolega prema vama, ali se povlačite u tišinu. Veo neiskrenosti vije se kroz vaše emotivne odnose tokom ovog dana.

LAV

U dilemi ste oko jedne odluke koju trebate da donesete. Ako se ona na bilo koji način vezuje za finansijski segment, nemojte žuriti. Sačekajte da se neke situacije malo izbistre. Ako izađete sa prijateljima, moguće je novo poznanstvo u večernjim satima.

DEVICA

Koleginica vam može pomoći da razrešite neugodnu situaciju sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Ne budite neprijatni prema emotivnom partneru zbog toga što ste ljubomorni na osobu iz njegovog okruženja. Preterujete u nekim situacijama.

VAGA

Trebate da obavite razgovor koji vam baš nije prijatan, pa je sigurno da ćete se postaviti sa odbijajućim stavom prema ovoj osobi. Ne donosite zaključke unapred, sačekajte da vidite razvoj situacije. Osećate veliku privlačnost prema jednoj osobi.

ŠKORPIJA

Dosta toga ste natovarili sebi na vrat i danas možete osećati da vam je svega preko glave. Nervozu ćete preneti u svoje emotivne odnose. Pojedine Škorpije danas imaju otvorene mogućnosti za susret seksualne prirode sa nekim ko ih odavno privlači.

STRELAC

Vodite računa o tome koliko ćete biti otvoreni prema saradnicima. Neke informacije koje imate zadržite za sebe i sačekajte pravi trenutak za njih. Danas se može napraviti pomak u odnosu sa emotivnim partnerom. Ipak, računajte da će vam trebati mnogo strpljenja za to.

JARAC

Baš ćete se smoriti ako shvatite da ste nepromišljeno nešto rekli. Vaše reči ili postupci mogu uvrediti jednu osobu ili doneti problem u komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba ili neko koga simpatišete se lako može naljutiti na vas, jer zaboravljate obećano.

VODOLIJA

Nemate dovoljno samopouzdanja u poslovnom segmentu. Lako će vas izbacivati iz koloseka postupci ili reči osoba sa kojima sarađujete. Ne dozvolite da budete poljuljani. Emotivni partner reaguje na čudan način, što u vama izaziva podozrivost i spremnost na raspravu.

RIBE

Postoji mogućnost napete situacije sa nadređenom osobom. Razmislite o svojim postupcima, moguće je da je njegova kritika ipak na mestu. Komunikacija između vas i emotivnog partnera danas se svodi samo na kritike i sitna podbadanja. Pokušajte da neke stvari prećutite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More