PA JE LI OVO MOGUĆE? Hrvatski dr. Influencer o tvitu Nicki Minaj: ‘Jaja bivšeg zaručnika su velika zbog ovoga, ne nasjedajte na takve fore!’

Foto: Instagram/Screenshot

KAKAV NEUGODNJAK

+
AAA

PA JE LI OVO MOGUĆE? Hrvatski dr. Influencer o tvitu Nicki Minaj: ‘Jaja bivšeg zaručnika su velika zbog ovoga, ne nasjedajte na takve fore!’

Autor: T.Š.

Dr. Natko Beck, prvi hrvatski doktor – influcencer, predani liječnik, specijalist radiologije na Srebrnjaku, široj je javnosti postao poznat preko društvenih mreža gdje na zanimljiv način govori o zdravlju, zbog čega je i dobio titulu komunikatora godine, a danas ga mnogi zovu dr. Influencer.

Na Instagramu, između ostalog, pratitelje educira o spolnim bolestima, a nedavno je na primjeru tvita popularne glazbenice Niki Minaj, na šaljiv način otkrio zabludu o kladimiji, odnosno velikim mošnjama.

“Bok ekipa! U nastavku spolno prenosivih bolesti, ‘spolnjacima’, danas ne iz knjige, danas sa Twittera i to od svjetki poznate zvijezde Nicki Minaj”, započeo je dr. Beck, koji je ukratko opisao situaciju sestrične popularne glazbenice:

Njezina sestrična iz Triniada se nije oženila jer je njezin zaručnik dobio ogromna otečena jaja. I kako kako, od kud ti jaja otečena? A on kaže: Pa dobio sam cjepivo protiv covida, mora da je to. Na njegovu žalost, cjepivo protiv covida nema nuspojavu da ti oteknu jaja ali klamidija ima, i zaruke su raskinute i to ne zbog cjepiva nego zbog klamidije, jedina koja to nije skužila je naša Nicki.”

“Nemojte nasjedati na takve fore. Nije sve uvijek onako kako se čini. Neke stvari su baš onako kako se zapravo čine, a to je da je negdje šarao i onda zaradio klamidiju”, zaključio je doktor. No, da ni bivši zaručnik o kojemu je prvotno bilo riječi ne mora biti zaražen klamidijom, pojasnio je liječnik, nešto ozbiljnijim tonom u nastavku, opisavši što može značiti stanje otečenog skrotuma.

“Stanje otečenih jaja se zove hidrokela i zapravo ne predstavlja ništa posebno dramatično opasno ali izgleda dosta dramatično – velika jaja”.

“Pa jel’ moguće”, “Nailed it”, “Super ste”, “Koja tuka”, komentirali su Beckovi pratitelji, a on je u opis videa kratko stavio: “Jaja bivšeg zaručnika od frendice od Nicki Minaj nije od cjepiva nego je od ‘spolnjaka’. I nije OK da ga je Nicki stavila nevjernog pred ovoliku publiku”.

Hidrokela (vodena kila) je vrećica ispunjena tekućinom koja okružuje testis i uzrokuje oticanje u skrotumu. Uobičajena je kod beba i obično nestaje bez liječenja tijekom prve godine života. Kod djece i odraslih može se pojaviti uslijed upala i ozljeda u skrotumu. Hidrokela obično nije bolna ni štetna, te u pravilu ne zahtijeva nikakve tretmane. Ako vam skrotum otekne, preporučuje se posjet liječniku kako bi se postavila ispravna dijagnoza.

Što se tiče spolno prenosivih bolesti, valja spomenuti da i gonoreja uzrokuje upalu testisa.

HRVATSKI DOKTOR-INFLUENCER: ‘Volite slatko i špek? Niste posebni. Naš mozak ne voli zdravo’

Autor:T.Š.

ZADNJE VIJESTI


ŠEĆER BEZ KOJEG NE MOŽEMO?

ŽUDITE ZA SLATKIM NAKON OBROKA? Ovo su razlozi zašto je tomu tako, ali i načini kako ih se riješiti


IZBJEGAVAJTE IH

STRUČNJACI SU SLOŽNI: Ovo je pet alkoholnih pića koja čine najveću štetu vašem tijelu


KAKAV NEUGODNJAK

PA JE LI OVO MOGUĆE? Hrvatski dr. Influencer o tvitu Nicki Minaj: ‘Jaja bivšeg zaručnika su velika zbog ovoga, ne nasjedajte na takve fore!’


OVO NITKO NE ŽELI

ŠOKANTNI PODACI ISTRAŽIVANJA: U Europi bebe puze po kancerogenim pesticidima, otok Hvar nije ni blizu čist kako smo mislili!

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.Original Article