PAZITE ŠTA ŽELITE, MOŽDA VAM SE I OSTVARI! NEDELJNI HOROSKOP DO 24. JUNA: Dok jedan znak redom ispunjava SVE SNOVE, drugi će morati da IZGRADI ČITAV ŽIVOT ON NULE!

Šta vam nedostaje? Za kojim osećanjem žudite? Da li nekoga sanjate? Da li ste spremni da vam se upravo to što priželjkujete ove nedelje i dogodi?

Da, tako je, ove nedelje stiže sve ono dugo, dugo očekivano, ali i ono čega ste se u poslednje vreme i probojavali.  

 

U prilici ste da steknete utisak da pripadate nekome, nečemu… Vreme je da kucnete petama tri puta i krenete, jer „nigde nije kao kod kuće“. Činiće vam se da ste se jednostavno probudili i da ste tamo gde vam je najprijatnije.

 

OVAN

 

Ono u šta verujete u dubini svoje duše – u pravu ste. Upravo je tako kako ne smete ni da priznate da jeste. Inače, tu se krije sva vaša snaga koje, ma koliko mislili da je ste je svesni, ipak niste. Prepustite se čišćenju. Odbacite sve što vas vuče dole i podignite se nazad na noge. Ovo je nedelja za to.

 

BIK

 

Ove nedelje sve vaše zamisli će se ostvarivati poput magije! Shvatićete da nema ničeg lošeg u maštarenju. I treba da želite i to mnogo više nego obično. Vi ste to zaslužili, ovo je vaša nagrada. Sanjajte velike snove! Negujte ih i ostvarujte, jedan po jedan, tako zahvalni kakvi inače i jeste.

 

BLIZANCI

 

Potrudite se da pronađete nekoliko izvora stabilnosti. Vašem nemirnom duhu trebaće dosta ove nedelje. Ukrotite ga kako biste normalno funkcionisali tokom stresnih situacija koje su pred vama. Odmarajte se, ukoliko biste izašli – birajte kućna okupljanja… Nećete ništa propustiti, ne brinite se. Samo ćete se odmoriti, što vam i treba, ali ne želite da priznate to. Samo polako.

 

RAK

 

Spremni ste da se pokažete i zablistate poput zvezde! Ovo je sam početak vašeg perioda, dragi Rakovi, tako da zagrlite čvrsto svu pozitivnu energiju koja vam trči u susret. Vreme je za promene, za nove početke, posvetite se novinama kako samo vi to možete.

 

LAV

 

Ove nedelje bavićete se velikim čišćenjem. Opraštaćete, puštati se svega što vas koči, te slobodno zaplivati dalje kroz život. Nećete ni primetiti, jednostavno ćete se probuditi rasterećeniji nego obično. Svaki novi početak je dobar početak. Zapamtite to, posebno vi koji se bojite da započnete vezu koja je pred vama i ne prihvata „ne“ kao odgovor.

 

DEVICA

 

Ovo je posebna nedelja, jer će vas, na iznenađenje mnogih, krasiti neporednost. Nećete toliko misliti koliko ćete jednostavno delati. Dugo ste se borili sa time da li da verujete svojim instinktima ili ne, ali doneli ste odluku. Više vam nije toliko važno da li je sigurnosna mreža tu ili nije, vi skačete! I to je dobro.

 

VAGA

 

Dozvolite vašoj ljubavi da malo vodi, a vi sedite i opustite se. U bilo kom smislu! Dozvolite tom nekome da vas osvoji, ili iznova osvoji i uživajte u tome. Ova nedelja za vas je u apsolutnom znaku ljubavi i nećete znati šta ćete sa sobom. Ružičaste naočare vam prijaju i bez obzira na to kakve obaveze imate, sve vam ide od ruke, jer je ljubav uz vas.

 

ŠKOPRIJA

 

Pustite se planiranja, rizikujte! Ove nedelje će vam se i te kako isplatiti nomadski način života. Ne drži vas mesto? Idite. Neko vam se dopao? Osvajajte? Razmišljate o povišici? Raspitajte se kako stvari stoje i jednostavno pustite da vreme učini svoje, prestanite da kalkulišete i lovite, sada je onaj trenutak kada za manje dobijate više. Neverovatno, ali istinito.

 

STRELAC

 

Kada razgovarate o svojim osećanjima ili ih naprosto delite sa ljudima iz vaše okoline, primećujete da vam je mnogo lakše, a i da rane zaceljuju brže. Ove nedleje je na vama da podelite onu najvažniju poruku zvezda. Ono što uporno skrivate? U pravu ste, vreme je za to da izađe na videlo. Nema više mesta za strah, pozitivna trema je u redu. Samo hrabro napred!

 

JARAC

 

Dozvolite onoj jednoj osobi koja vam često „šeta po glavi“ da brine o vama. Dozvolite romansi da vas obuzme! Nećete se pokajati. Poznati ste po tome što hrabro stojite sami i snalazite se kako možete i morate, ali ta jedna promena koja stiže puna neobične energije s kojom bi trebalo da obnovite kontakt, donosi lepote kakve nikada do sada niste doživeli.

 

VODOLIJA

 

Korak po korak. To je vaš moto ove nedelje. Polako, ali sigurno stižete do svakog cilja ukoliko vas ne požuruju i bez pitanja vas puštaju da sami postavljate tempo. Dok se tako lagano krećete, fokusirajte se na sitnice koje čine vašu svakodnevicu. Bićete ispunjeni do dlajeg!

 

RIBE

 

Strah nestaje kada se prepustite onim kreativnim naletima i ne brinite, biće sve češći i češći. Jednim vašim poljem vlada Lav, zar ne? Dozvolite sebi prolaz kroz odavno zatvorena vrata. Sami ste ih zatvorili, ali setite se – ove nedelje strah ne postoji, samo kreativnost, ideje i razna zadovoljstva.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Teenvogue.com/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

NAJSTRUČNIJI ASTROLOZI PRESUDILI: Ovo je NAJBOLJI, a ovo NAJGORI horoskopski znak! TO SE NIKADA NEĆE PROMENITI, MA ŠTA DA URADITE!

RIZIK KOJEM NEĆE SVI MOĆI DA ODOLE! NEDELJNI HOROSKOP DO 17. JUNA: Ovnovi počinju SVE IZ POČETKA, Jarčevi konačno NA REDU ZA LJUBAV!

ASTROLOZI SAVETUJU ONE KOJI SU SINGL: Sve što ne smete da propustite ukoliko želite da ŠTO PRE DA PROMENITE LJUBAVNI STATUS

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE DANAS SAZNATI STRAŠNU ISTINU: Evo kojem znaku Zodijaka sudbina otvara oči

 


Kurir

Autor: 
Kurir