Pevač ZATVORIO cvećaru i radio, pa novac uložio u NOVI BIZNIS: Evo čime će sada da se BAVI!

Showbiz vesti

Pevač je rešio da se otisne u sigurne vode, gde je zarada zagarantovana.

Izvor: 24sedam.rs/Nemanja Vujčić  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

Radiša Urošević je već decenijama na estradi, stvorio je brojne hitove, ali je i zarađeni novac dobro ulagao.

Tako je dugi niz godinama u Kragujevcu, gde inače živi, držao radio stanicu i cvećaru, ali je sve to, kako priznaje za “24sedam”, zatvorio jer nije bilo unosno.

– Što se tiče radija, ne držim ga više, prodali smo tu vlasničku strukturu. Cvećaru isto, sve te naše lokale, kafiće u centru grada, sve smo to izdali jer smo shvatili da je to veća šteta nego vajda. Sedeti u cvećari celi dan i prodati jednu ružu od 150 dinara, više se potroši struja i izgubi se vreme – kaže Radiša.

Ipak, priznaje da uživa u tome da ima neki biznis “sa strane”, pa se tako upustio u posao sa nekretninama.

– Pa eto u zadnje dve godine smo radili jednu porodičnu zgradu na Zlatiboru, mnogo je lepa, imamo 21 apartman, to je već sve prodato, tu su naši prijatelji sa kojima ćemo se družiti dugi niz godina. To je nešto porodično što smo uradili da i mlađe generacije uživaju – rekao je Radiša.

Kako kaže, na ovaj potez ga je inspirisao Saša Popović, koji je odnedavno počeo da se bavi ulaganjem u izgradnju stanova.

– Ja sam to od Saše i video, on je uvek znao šta radi u životu i kako da napravi pare, pa sam onda ja gledao da se na pravi način uloži. Nije to nekakva zarada, ali je bitno da pare nisu prokockane, da nisu bačene uzalud. Vidi se vajda od rada – kaže pevač.

Read More