Poruke trostrukih brojeva: Tri četvorke – meleci/anđeli vas čuvaju, tri osmice – finansijski dobici, a tri dvojke….?

  Poruke trostrukih brojeva: Tri četvorke – meleci/anđeli vas čuvaju, tri osmice – finansijski dobici, a tri dvojke….?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Kada smo otvoreni ka životu, počinjemo da primjećujemo simbole, brojeve i znakove koji nam prenose poruke. Među njima su i trostruki brojevi. Uz njih su vezane određene poruke i oni su vaše smjernice koje vam rasvjetljuju put prema sebi i svom najvišem biću…

  Trostruki brojevi vam se pokazuju kako bi vam prenijeli značajnu poruku ili da bi vas probudili. Vaši vodiči i anđeli/meleci čuvari pomažu vam na putu i žele da znate njihovu važnost. Uz njih su vezane određene poruke i one su naše smjernice koje nam rasvjetljuju put prema sebi i svom najvišem biću.

  111 – Energetski prolaz vam je otvoren, zbog čega se vaše misli brzo pretvaraju u stvarnost. Pažljivo birajte misli i pazite da se one poklapaju s vašim željama. Ne trošite energiju na strah…. .

  222 – Imajte vjere. Sve će biti dobro. Nemojte se brinuti jer će se situacija lijepo razviti za sve koji su u nju uključeni.

  333 – Povezali ste se sa višim silama i one na mnogim nivoiama i bez prestanka djeluju u vašu korist. Oni vas vole, vode i štite u svakom trenutku.

  444 – U ovom trenutku vas okružuje hiljade anđela/meleka. Oni vas vole i podržavaju. Imate vrlo snažnu povezanost s anđeoskim carstvom jer ste i sami zemaljski anđeo/melek. Nemate se čega bojati – sve je dobro.

  555 – Očekuju vas velike promjene i transformacije. Imate priliku da izađete iz dosadašnjih problema i da živite onako kako zaista zaslužujete.

  666 – Vrijeme je da se usredsredite na duh koji će vam uravnotežiti i iscijeliti život. Recite nebesima sve svoje strahove koji su vezani za materijalno bogatstvo. Otvorite se primanju pomoći i ljubavi, kako od ljudi, tako i od anđela.

  777 – Čestitke! Pažljivo ste slušali svoje božansko vođstvo i tu mudrost ste prenijeli u svoja djela. Sada je vrijeme za nagradu. Vaš uspjeh nadahnjuje i pomaže drugima, pa nastavite s dobrim poslom.

  888 – Svemir je obilan i velikodušan, a vi ste naučili kako da primate obilje s njegovog izvora. Veliko finansijsko obilje je vaše, sada i u budućnosti.

  999 – Odličan posao, svjetlosni radniče! Svijetu je potrebna tvoja božanska svrha. Prihvati svoju svetu misiju bez oklijevanja i odgađanja.(aura.ba)

  Broj pregleda:
  7.195

  anđeli brojevi duh melek ti osmice vrijeme 2021-03-03
  Aura RedakcijaOriginal Article