PRAH KOJI ĆE VAS POMLADITI: Koži vraća prirodni sjaj, čini ju svjetlijom, a utječe i na smanjivanje bora!

Foto: Pixabay

IDEALNI SAVEZNIK

+
AAA

PRAH KOJI ĆE VAS POMLADITI: Koži vraća prirodni sjaj, čini ju svjetlijom, a utječe i na smanjivanje bora!

Autor: D.D.

Začini su vrlo cijenjeni zbog okusa koji dodaju jelima, ali njihove prednosti ne završavaju samo na tome. Ovisno o začinima koje odlučite koristiti tijekom kuhanja, obroci koje pripremate mogli bi postati borci protiv upala, heroji koji jačaju vaš imunitet pa čak i savršeno rješenje za smirivanje želučanih tegoba.

Sastavljeni od prirodnih sastojaka koji mogu izliječiti vaše tijelo iznutra, začini poput cimeta, đumbira i kima mogu jelima pružiti dodatni poticaj potreban da transformiraju vaše tijelo i da se osjećate izvrsno. Iako će vaša probava biti jedna od prvih stvari koje će imati koristi od određenih začina, oni koje uključujete u svakodnevnu prehranu mogu duboko utjecati čak i na vašu kožu.

Ako već imate uhodani režim njege kože i želite dodati sloj potpore, postoji jedan začin koji biste trebali redovito koristiti za zatezanje i osvjetljavanje kože kako biste u bilo kojoj dobi zadržali njezin mladenački sjaj. To je, naravno, čarobna i svestrana kurkuma.

Protuupalni začini izvrsni su za poboljšanje vašeg tijela iznutra, a kurkuma je jedan od najboljih sastojaka za jačanje tena i ukupnog zdravlja, posebno za uklanjanje znakova starenja. Lokalna primjena kurkume može vam omogućiti najviše blagodati kad je u pitanju njega kože, no i dodavanje ovog začina u jela nudi široki raspon blagodati za tijelo, posebno kad su u pitanju upale i starenje – ove prve sprječava, a ovo drugo znatno smanjuje.

Kurkuma sadrži antioksidanse i protuupalne komponente koje koži vraćaju prirodni sjaj.

Primarni sastojak kurkume, koji ga čini toliko vrijednim za tijelo, je kurkumin koji ima protuupalna svojstva zbog kojih je kurkuma toliko vrijedna. Primjenjena lokalno, kurkuma može pomoći ujednačavanju pigmentacije, posvjetljivanju kože, pa čak i potencijalnom smanjivanju bora.

“Kurkuma djeluje protuupalno, protumikrobno i antioksidativno, što može na mnogo načina koristiti koži. Pomaže kod ekcema, psorijaze, akni i zacjeljivanja rana “, tvrdi dermatolog Adarsh ​​Vijay Mudgil, dr. med., osnivač Mudgil dermatologije u New Yorku.

Bez obzira na vaše kožne nevolje, uvođenje kurkume u svakodnevnu rutinu može biti u velikoj mjeri korisno sredstvo u borbi protiv starenja kože, piše portal She Finds.

Autor:D.D.

ZADNJE VIJESTI


IDEALNI SAVEZNIK

PRAH KOJI ĆE VAS POMLADITI: Koži vraća prirodni sjaj, čini ju svjetlijom, a utječe i na smanjivanje bora!


NAPREDAK ZA ZDRAVLJE

KVALITETA ZRAKA NIKADA NIJE BILA VAŽNIJA: Ovaj eliminator bakterija i virusa ima učinkovitost filtracije od čak 99,95 posto!


ULOG U ZDRAVLJE

SMRŠAVITE BEZ MUKE (I BEZ TRČANJA!) Dovoljno je uvesti dvije navike u svoj život i kilogrami doslovno ‘bježe’ pred vama!


PSOAS MAJOR

(VIDEO) Vježbe za otpuštanje stresa iz mišića u kojem se on najviše nakuplja: Spriječite fizičke i psihičke tegobe!

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.Original Article