PRAVILO broj 1 kada je reč o SE*SU U NOVOJ VEZI: Šta sve treba da uradite sa partnerom, pre nego što razmenite nežnosti

Ljubav i seks

Da se ne biste pokajale i učinile nepopravljivu štetu, postoje određene stvari koje bi trebalo da ispoštujete pre seksualnih odnosa sa novim partnerom

Izvor: Ženski magazin  |  

Ilustracija Foto: Ground Picture/Shutterstock

Ilustracija Foto: Ground Picture/Shutterstock

.

Ako ste zaljubljeni i osećate leptiriće u stomaku, nije čudno ako biste voleli što pre da razmenite nežnosti, ali nemojte. Sačekajte barem do petog susreta pre nego što se prepustite seksualnim odnosima sa novim partnerom, naravno ukoliko i vi niste zainteresovani samo za se*s. A evo i zašto…

Prema poslednjem sprovedenom istraživanju portala za onlajn upoznavanje, Singles247.com, ženi je potrebno najmanje četiri susreta sa novim muškarcem da bi proučila da li je taj muškarac dobar “materijal za vezu”. U istraživanju je učestvovalo 2.000 žena, a rezultati su otkrili da će pre odlaska u krevet sa novim muškarcem žena očekivati najmanje 12 razmenjenih SMS poruka, pet podužih telefonskih razgovora i barem jedan buket cveća.

Pre nežnih dodira ispod pokrivača par bi trebao da odgleda barem tri filma zajedno, razmeniti sedam strastvenih poljubaca, kao i makar četiri zajednička obroka.

Na taj način, uspećete da otkrijete da li ima znakova koji pokazuju da je nestrpljiv kada je se*s u pitanju i da li je to zapravo jedino što on od te veze želi.

A ako muškarac tokom zajedničkog izlaska odmerava neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživeti svoj kraj – pokazalo je istraživanje.

Read More