Pripremite se za UZBUDLJIVU SEZONU NA PRVOJ: Povratak serije “Igra sudbine”; “Od jutra do sutra” startuje i vikendom; “Na mestu zločina” U NOVOM TERMINU!

Showbiz vesti

Prva televizija je za verne gledaoce od ponedeljka, 28. avgusta pripremila pregršt iznenađenja!

Izvor: prva.rs  |  

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV

.

Najdugovečnija i omiljena televizijska porodična serija “Igra sudbine” vraća se na Prvu televiziju u dobro poznatom termin u 20.00. Sve što ste do sada mislili da znate o Kanačkima i Ožegovićima može se promeniti, zar ne? Sigurni smo da će vam nove epizode doneti nova uzbuđenja i “prikovati” vas za frekvenciju Prve radnima danima i vikendom u 20.00.

Sa ekipom “Igre sudbine” rastali smo se uz prisustvo policije. Aleksu i Luku iz vile Kanački odveo je Cole na informativni razgovor, Zvrk je krenula u Sloveniju, a Tića i Pančeta imaju dobitni tiket. Kako će se stvari razvijati, saznaćemo koliko već u ponedeljak, 28. avgusta.

.

Pored novih epizoda najgledanije domaće porodične serije, nakon letnje pauze na male ekrane od ponedeljka, 28. avgusta i stiže nova sezona kviza “Pobednik” u 17.30 koji vodi Aleksandra Gudelj.

Takođe, tu su i premijerne emisije “Ekskluziva” radnim danima u 17.00, u kojima ćemo videti šta su to poznate ličnosti radile tokom leta, a tu je i “Eksploziv” u 18.45 takođe sa novim i neobičnim pričama. U novoj, 14. sezoni ove emisije saznaćete zašto naši radnici najviše odlaze u Nemačku i Austriju i šta ih je tamo dočekalo, kolike su im plate i kako žive, kako izgleda život u Sloveniji – najzelenijoj zemlji na svetu, zašto je Kotor proglašen najpoželjnijim gradom u kom treba da dočekate penziju, šta je Hrvatska dobila, a šta izgubila posle 10 godina članstva u Evropskoj uniji, da li će Venecija zaista potonuti…

.

Od ponedeljka, 28. avgusta gledaoci će moći da prate po dve epizode serije “Od jutra do sutra” i da se u duplom terminu druže sa Damjanom, Srnom, Markom, Vojom, Ninom, Anđelkom, Radetom i drugima likovima ove interesantne TV novele.

​Do sada smo izveštaje iz crne hronike gledali četvrtkom, a od ove TV sezone emisiju “Na mestu zločina sa Mašanom” gledamo svakog ponedeljka u 23.15.

Ostanite uz Prvu televiziju i ove jeseni…

Read More